kuukausilahjoitus

Suojele lapsia kriiseissä

Tänä keväänä koronavirus muutti elämän kaikkialla maailmassa. Silmänräpäyksessä kaikki muuttui, ja yhtäkkiä meitä neuvottiin pysymään kotona, pitämään turvavälit ja huolehtimaan erityisen tarkkaan hygieniasta. Samaan aikaan koronapandemia toi uuden kriisin miljoonien jo valmiiksi epävakauden, konfliktien ja väkivallan keskellä asuvien ihmisten elämään. Tällä hetkellä pakolaisia on lähes 26 miljoonaa. Määrä on suurempi kuin koskaan aiemmin.

Miten pitää turvavälit täyteen ahdetulla pakolaisleirillä? Miten pysytellä kodin turvassa, jos asut sodan keskellä? Tai miten pestä kädet, jos saatavilla ei ole puhdasta vettä saippuasta puhumattakaan? Nämä olosuhteet ovat todellisuutta miljoonille lapsille, mutta onneksi elämä voi muuttua myös parempaan suuntaan. Silmänräpäyksessä, sinun avullasi.

Liity kanssamme lasten suojelijoiden joukkoon ja auta pakolaislapsia selviytymään, toipumaan ja rakentamaan parempaa tulevaisuutta. Lahjoituksellasi suojelet esim. silpomisuhan alla olevia tyttöjä, lapsisotilaita sekä muiden kriisien keskellä eläviä lapsia. Yhdessä saamme aikaan poikkeuksellisia asioita.

elama voi muuttua silmanrapayksessa

Suojele lapsia kriiseissä

Maailman vaarallisimmissa paikoissa elämä voi muuttua silmänräpäyksessä.

Mihin lahjoituksesi käytetään?

Entinen lapsisotilas

Kuntoutamme lapsisotilaita

Uusi kansainvälinen hankkeemme keskittyy Kongon entisten lapsisotilaiden kuntouttamiseen ja toipumiseen.

Pakolaisleiri

Tuemme pakolaislapsia

Aloitamme Afghanistanissa uuden kansainvälisen hankkeen, jossa keskitymme sodan jalkoihin jääneiden lasten hyvinvoinnin turvaamiseen.

Hondurasilainen tyttö

Autamme jengisodissa kärsiviä lapsia

Aloitamme hankkeen, jossa autamme Hondurasissa jengisotien keskellä eläviä lapsia.

Katulapsi junaraiteiden vieressä

Pelastamme katulapsia

Katulapset pääsevät turvallisiin tiloihin, joissa he voivat peseytyä, kouluttautua, viettää aikaa sekä saada luotettavien aikuisten tukea. Ugandassa järjestämme katulapsille myös ammattikoulutusta, jotta he saisivat turvallisen elinkeinon.

Silpomisvälineitä

Taistelemme silpomista vastaan

Tyttöjen sukuelinten silpomista estämme kouluttamalla somalialaisten ja kenialaisten kyläyhteisöjen asukkaita tyttöjen oikeuksista ja silpomisen vaaroista sekä rakentamalla tytöille turvataloja.

Lapsia pakolaisleirillä

Autamme katastrofien uhreja

Jaamme katastrofien uhreille ruokaa, puhdasta vettä ja hätäaputarvikkeita. Huolehdimme yksin jääneistä lapsista, perustamme turvallisia leikkitiloja ja tarjoamme lapsille psykososiaalista tukea. 


 

Suojele lapsia kriiseissä