Lapsia World Visionin työntekijän kanssa

Suurlahjoitus

Onko sinulla, suvullasi, säätiölläsi tai yritykselläsi halu ja mahdollisuus mullistaa maailman vähäosaisimpien lasten elämää? Haluatko toteuttaa visiotasi paremmasta maailmasta? Haluatko lisätä merkityksellisyyttä elämääsi? Onko sinulla palava halu auttaa lapsia ja ympäristöä, mutta et vielä tiedä miten? 

Olemme kumppanisi visiosi toteuttamiseen, elämäsi rikastuttamiseen, filantrooppisen suuntasi löytämiseen, lahjoituksesi tehokkaimpaan käyttöön lasten hyväksi. 

Ota yhteyttä ja muutetaan yhdessä maailma paremmaksi! 
Mireille Bathgate | p. 040 586 0452 | etunimi.sukunimi@worldvision.fi

Yhteydenottosi ei velvoita sinua mihinkään. Kunnioitamme kaikkien lahjoittajiemme yksityisyyttä sekä tapaa, jolla he haluavat olla mukana toiminnassamme. 

On monta keinoa vaikuttaa lasten nykyisiin elinoloihin sekä heidän mahdollisuuksiinsa elämässä. Voit auttaa lapsia selviytymään katastrofin keskellä, korvata saastuneen juomaveden puhtaalla vedellä, pelastaa tyttöjä silpomiselta, mahdollistaa koulunkäynnin ja paremman terveyden.

Laajennamme toimintamme rahoituspohjaa laatimalla myös mm. säätiö, UNFPA ja EU- rahoitushakemuksia. Näiden rahoitusten vastaanottaminen edellyttää omarahoitusosuuden keräämistä. Suurlahjoittajiemme tuen ansiosta olemme voineet vastaanottaa tällaisia rahoituksia ja auttaa yhä useampaa lasta. Esimerkiksi yksi 15 000 € lahjoitus mahdollisti 100 000 € projektin, jota olisi muutoin ollut mahdotonta toteuttaa. Näin ollen voit vivuttaa lahjoituksesi seitsemän kertaiseksi. Kerromme sinulle mielellämme kaikki vireillä ja suunnitelmissa olevat rahoitushaut, joista voi löytyä sinua eniten inspiroiva tapa auttaa lapsia. 

Yksi vaikuttava esimerkki luottamuksesta World Visionin työtä kohtaan on suurlahjoittajilta Dana ja Dave Dornsifelta. Heidän 40 miljoonan dollarin lahjoituksen ansiosta yli 11 miljoonaa ihmistä 25 maassa Afrikassa on saanut käyttöönsä puhdasta vettä ja asianmukaiset saniteettitilat. Joka päivä 1000 alle 5-vuotiasta lasta kuolee saastuneen veden aiheuttamiin ripulitauteihin. Dornsifen pariskunnan lahjoitus on dramaattisesti auttanut pelastamaan miljoonia lapsia näiltä ehkäistävissä olevilta kuolemilta.

Forbes Magazine on tutkinut ja listannut luotettavia ja tehokkaita tahoja suurlahjoituksille. World Vision sijoittuu kärkeen: www.forbes.com/sites/kerryadolan/2016/11/30/big-bet-philanthropy-solving-social-problems 

Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten sinä voisit mullistaa tuhansien lapsien elämän!