close

This option is currently not available

Close close
World Visionin työntekijä seisoo vesitankkiin johtavilla tikkailla ja hymyilee kameraan.

Tee maailmasta parempi paikka

Suurlahjoittajana pääset vaikuttamaan sinulle merkityksellisiin asioihin.

Me World Visionilla uskomme, että jokainen lapsi ansaitsee mahdollisuuden valoisaan tulevaisuuteen.

Yhdessä lahjoittajien kanssa Suomen World Vision tukee yli kahta miljoonaa ihmistä. Suojelemme lapsia ja puolustamme heidän oikeuksiaan Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä kriisialueilla ympäri maailman.

Anna aineeton lahja sitä tarvitseville

Haluatko tilisiirtolomakkeen lahjoituksesta? Ota yhteyttä: asiakaspalvelu@worldvision.fi

Olemme yksi Suomen suurimmista kehitysyhteistyöjärjestöistä ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä, World Visionia. Toimimme kansainvälisesti 99 maassa ja parannamme lasten ja perheiden elinolosuhteita yli 70 vuoden kokemuksella.

Työmme kaikkein heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi ei olisi mahdollista ilman lahjoittajien tukea. Suurlahjoittajat mahdollistavat merkittäviä edistysaskelia työssämme lasten hyväksi.  

Suurlahjoittajaksi voit ryhtyä yksityishenkilönä, ryhmänä, säätiönä, yhdistyksenä tai yrityksenä. On monta keinoa vaikuttaa lasten nykyisiin elinoloihin sekä heidän mahdollisuuksiinsa elämässä. Voit auttaa lapsia selviytymään katastrofin keskellä, korvata saastuneen juomaveden puhtaalla vedellä, pelastaa tyttöjä silpomiselta tai mahdollistaa koulunkäynnin ja paremman terveyden.  

Käytämme lahjoituksesi luotettavasti ja tehokkaasti. Valvomme työmme tuloksellisuutta, ja saat raportin lahjoituksesi vaikutuksista. Virallisia kumppaneitamme ovat Suomen ulkoministeriö, Vastuullisen lahjoittamisen Ry sekä Euroopan komissio.

Lahjoituksellasi voit muuttaa äärimmäisessä köyhyydessä elävien lasten elinolosuhteita. Voit mullistaa niiden  lasten elämän, jotka kokevat nälkää, väkivaltaa, epävakautta ja hyväksikäyttöä.

Suomalaisten suurlahjoittajien ansiosta olemme pystyneet muun muassa kunnostamaan kouluja ja terveysasemia, rakentamaan turvataloja silpomisvaarassa oleville tytöille sekä mahdollistamaan puhdasta vettä kokonaisille kyläyhteisöille. Suurlahjoittajilla on merkittävä rooli myös avustustyössä koronan aiheuttaman kriisin keskellä. 

Lahjoituksesi vaikutukset kantavat sukupolviksi eteenpäin. Ryhdy toteuttamaan visiotasi paremmasta maailmasta ja rikastuta elämääsi. Jos haluat jättää meille yhteystietosi, saat lahjoituksesi käytöstä aina raportin. Suurlahjoituksen voit tehdä myös anonyyminä. Keskustellaan yhdessä, miten sinä voisit mullistaa tuhansien lasten elämän.

Hannele Pulliainen
varainhankinta- ja viestintäjohtaja
yritysyhteistyö- ja suurlahjoittajasuhteet
hannele.pullainen@worldvision.fi
p. +358 44 355 5225

Yhteydenottosi ei velvoita sinua mihinkään. Kunnioitamme kaikkien lahjoittajiemme yksityisyyttä sekä tapaa, jolla he haluavat olla mukana toiminnassamme. 

Siluettikuva lapsesta osoittamassa taivaalle

26 miljoonaa lasta sai tukea World Visionilta koronan aiheuttamassa kriisissä vuonna 2020

Haluatko tehdä lahjoituksen, jolla on suuri vaikutus?

Kanssamme voit vivuttaa lahjoituksestasi suuremman. Laajennamme toimintamme rahoituspohjaa laatimalla myös mm. säätiö-, UNFPA- ja EU-rahoitushakemuksia. Näiden rahoitusten vastaanottaminen edellyttää omarahoitusosuuden keräämistä. Suurlahjoittajiemme tuella olemme voineet vastaanottaa tällaisia rahoituksia ja auttaa yhä useampaa lasta. Esimerkiksi yksi 15 000 € lahjoitus mahdollisti 100 000 € projektin, joka olisi muutoin jäänyt toteutumatta. Voit siis vivuttaa lahjoituksesi jopa seitsemänkertaiseksi. Kerromme mielellämme kaikki vireillä ja suunnitelmissa olevat rahoitushaut. Niistä voi löytyä juuri sinua  inspiroiva tapa auttaa lapsia. 

Yksi vaikuttava esimerkki luottamuksesta World Visionin työtä kohtaan on Dana ja Dave Dornsifen lahjoitus. Heidän 40 miljoonan dollarin lahjoituksen ansiosta yli 11 miljoonaa ihmistä 25 Afrikan-maassa on saanut käyttöönsä puhdasta vettä ja asianmukaiset saniteettitilat.

Yhä joka päivä 1000 alle 5-vuotiasta lasta kuolee saastuneen veden aiheuttamiin ripulitauteihin. Dornsifen pariskunnan lahjoitus on auttanut pelastamaan miljoonia lapsia näiltä ehkäistävissä olevilta kuolemilta.

Ota yhteyttä:

Hannele Pulliainen
varainhankinta- ja viestintäjohtaja
yritysyhteistyö- ja suurlahjoittajasuhteet
p. +358 44 355 5225
etunimi.sukunimi@worldvision.fi

World Vision

Lahjoita: 

Suomen World Vision ry

FI32 8000 1570 7681 36

Rahankeräyslupa:
RA/2021/1328

Haluatko lisätietoja lahjoittamisesta tai keskustella lahjoitusvaihtoehdoista?

Hannele Pulliainen
varainhankinta- ja viestintäjohtaja
yritysyhteistyö- ja suurlahjoittajasuhteet
p. +358 44 355 5225
etunimi.sukunimi@worldvision.fi