Lapsimessujen arvonnan säännöt

Arvonnassa palkintoina:

  1. Helsinki Flying Cinema: neljän henkilön lippupaketti (arvo 80 €)

  1. Vapaalentotunneli Redin fööni: 1 henkilön lentoelämys (arvo  €)

  1. Flamingo Spa Vesipuisto & Kylpylä: 4 junnulipun lippupaketti 3-17-vuotiaille (arvo 24 €)

  1. Anton & Anton -ruokakauppa: 1 kpl lahjakortti (arvo 100 €)

• Arvonta suoritetaan 22.11.2021. Arvontaan voi osallistua vain kerran 21.11.2021 (klo 23.59) asti täyttämällä arvontalomake osoitteessa worldvision.fi/lapsimessut. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Palkinnot postitetaan voittajille heidän ilmoittamiinsa osoitteisiin.

• Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Palkinnon voi antaa jollekin toiselle lahjaksi.

• Arvonnan järjestää Suomen World Vision. Siihen voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat henkilöt. Suomen World Visionin sekä arvontayhteistyökumppanien työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

• Voittaja antaa Suomen World Visionille oikeuden viestiä arvonnasta ja sen voittajasta (mukaan lukien oikeus julkaista voittajan etunimi ja asuinpaikkakunta ilman erillistä suostumusta). Voittaja antaa luvan myös yhteystietojensa luovuttamiseen palkinnon tarjoavalle yrityksen palkinnon postittamista varten. 

• Arvonnan yhteydessä kerättyjä henkilötietoja käsitellään vain arvonnan järjestämistä ja voittajalle ilmoittamista varten. Jos arvontaan osallistuva ilmoittaa arvonnan yhteydessä antavansa luvan Suomen World Visionin yhteydenottoon, niin tällöin tiedot säilytetään Suomen World Visionin jatkoyhteydenottoa varten, jonka yhteydessä luvan antajalle tarjotaan lahjoittamismahdollisuutta ja kerrotaan järjestön toiminnasta. Arvonnassa voittaminen ei edellytä luvan antamista. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla Suomen World Visionin rekisteriselosteesta (worldvision.fi/kayttoehdot).

• Mikäli viestintämateriaaleissa, joissa arvonnasta on viestitty, löytyy paino- tai jokin muu tekninen virhe (esim. worldvision.fi-verkkopalvelussa), arvonnan järjestäjä, sen yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa virheestä aiheutuvista seuraamuksista. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin virhetilanteiden ilmetessä.

• Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden mitätöidä ja estää kaikki sellaisten henkilöiden osallistumiset, jotka ovat osallistuneet kampanjaan vähintään kerran käyttäen kiellettyjä keinoja, kuten tahallinen väärien tai virheellisten tietojen antaminen jne. Arvonnan sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

  • Facebook ei ole osallisena arvonnassa
  • Instagram ei ole osallisena arvonnassa