Maaret Kallion kirja-arvonnan säännöt

Arvonnassa palkintona on 3 kpl Maaret Kallion Voimana Toivo -kirjoja.

• Arvonta suoritetaan 18.5.2020. Arvontaan voi osallistua vain kerran 17.5.2020 (klo 23.59) asti täyttämällä arvontalomake osoitteessa worldvision.fi/maaret-kallio-arvonta. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse viimeistään 20.5.2020. Kirja postitetaan voittajalle voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

• Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

• Arvonnan järjestää Suomen World Vision. Siihen voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat henkilöt. Suomen World Visionin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

• Voittaja antaa Suomen World Visionille oikeuden viestiä arvonnasta ja sen voittajasta (mukaan lukien oikeus julkaista voittajan etunimi ja asuinpaikkakunta ilman erillistä suostumusta). 

• Arvonnan yhteydessä kerättyjä henkilötietoja käsitellään vain arvonnan järjestämistä ja voittajalle ilmoittamista varten. Henkilötiedot tuhotaan arvonnan suorittamisen jälkeen 18.5.2020. Jos arvontaan osallistuva ilmoittaa arvonnan yhteydessä olevansa kiinnostunut kummiudesta, niin tällöin tiedot säilytetään Suomen World Visionin yhteydenottoa varten. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla Suomen World Visionin rekisteriselosteesta (worldvision.fi/kayttoehdot).

• Mikäli viestintämateriaaleissa, joissa arvonnasta on viestitty, löytyy paino- tai jokin muu tekninen virhe (esim. worldvision.fi-verkkopalvelussa), arvonnan järjestäjä, sen yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa virheestä aiheutuvista seuraamuksista. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin virhetilanteiden ilmetessä.

• Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden mitätöidä ja estää kaikki sellaisten henkilöiden osallistumiset, jotka ovat osallistuneet kampanjaan vähintään kerran käyttäen kiellettyjä keinoja, kuten tahallinen väärien tai virheellisten tietojen antaminen jne. Arvonnan sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

  • Facebook ei ole osallisena arvonnassa