Äitienpäivän kauneimmat lahjat auttavat kehitysmaassa


Mitä lahjaksi äidille? Lahjoita tänä äitienpäivänä Syntymätodistus, Elämä tai Äidille Puutarha – eettinen lahja, joka auttaa kehitysmaassa.

World Vision -lahjakaupasta ostetulla eettisellä lahjalla on aina kaksi saajaa: toinen tuttu ja toinen tuntematon ystävä maailman köyhimmissä olosuhteissa. Eettinen lahja menee todelliseen tarpeeseen ja muuttaa jonkun elämää kehitysmaassa merkittävästi.

Syntymätodistus, 25,00 €, auttaa lasta pääsemään sen terveydenhuollon ja koulutuksen pariin, joka hänelle kuuluu. Todistus jää kehitysmaassa usein hankkimatta, koska sen merkitystä ei ymmärretä ja se on haettava kaukaa. Eettisen lahjan avulla World Vision jakaa tietoa viranomaisille ja perheille rekisteröinnin tärkeydestä ja helpottaa syntymätodistuksen saamista.

Elämä 20,00 €
Lahjalla vähennetään äitien ja vastasyntyneiden kuolemia synnytyksen yhteydessä. Kehitysmaissa ne ovat yhä yleisiä. Koulutus, tiedotus ja äidin pääsy jo odotusaikana terveyspalvelujen pariin antavat lapselle vahvan alun elämään. Lahjan avulla lapsen terveyttä seurataan kokonaisvaltaisesti ensimmäisten elinvuosien aikana.

Äidille puutarha 20,00 €
Lahjan avulla perheet saavat koulutusta kasvien viljelyyn ja säilytykseen Sri Lankassa, Keniassa, Ugandassa ja Intiassa. Perheet saavat siemeniä, taimia ja tarvikkeita kasvimaan rakentamiseen. Vanhemmille kerrotaan lasten monipuolisesta ruokavaliosta sekä aliravitsemuksen hoidosta. Lapset saavat monipuolisempaa ruokaa ja kasvavat terveempinä.

Eettisten lahjojen World Vision -lahjakauppa on osa järjestön pitkäkestoista varainhankintaa kehitysmaiden lasten ja perheiden auttamiseksi.

Postitse tai sähköpostitse toimitettavan lahjakortin voi antaa läheiselle. World Vision huolehtii lahjan perille toiselle saajalle kehitysmaassa.

Kaikki lahjat osoitteessa: worldvision.fi/lahjakauppa