Artikkelit

Fred ei unohda Anja-kummia

Ugandalaisesta Fred Kagirista tuli kummilapsi 10-vuotiaana. Se muutti pienen pojan elämän.

”Puhdas vesi on pelastuksemme”

Kibet, 5, asuu äitinsä Gladysin kanssa maaseudulla Kenian Ngoswetissa. Heidän arkeaan varjostaa iso suru, mutta myös hyviä asioita on näkyvissä.

Kuinka autat lasta käsittelemään koronastressiä

Lapset voivat reagoida vaikeaan tai hämmentävään tilanteeseen eri tavoin: Lapset voivat esimerkiksi hakeutua tavallista enemmän heille tärkeän aikuisen seuraan. Yleensä lapsen stressiä voi helpottaa se, jos hän pystyy ilmaisemaan hankalia ja ikäviä tunteita turvallisessa ympäristössä.

Useimmiten kysytyt kysymykset kummiudesta ja koronaviruspandemiasta

Koronaviruksen leviäminen huolestuttaa meitä kaikkia. Täältä löydät vastauksia siihen, mitä kummilasten asuinalueella tapahtuu, mitä teemme, jos kummilapsesi sairastuu ja mitä tehdä, jos oma taloudellinen tilanteesi muuttuu koronatilanteen seurauksena.

Anna lapsen valita -valintajuhlat siirtyvät

Koronaviruksen takia isojen tapahtumien järjestäminen siirtyy myös Keniassa. Olemme siirtäneet seuraavaa juhlaa, jossa kummia odottavat lapset valitsevat kummin itselleen. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme heti, kun tiedämme milloin seuraava juhla on mahdollista järjestää. Lapset odottavat uutta päivää kovasti.

Koronavirus: World Vision suojelee lapsia

Koronaviruksen leviämisellä kehittyviin maihin voi olla erittäin vakavia seurauksia. Tämä pätee etenkin seuduilla, missä on puutteellisesti toimiva terveydenhuolto, pulaa lääkäreistä ja hoitajista sekä heikko hygieniatilanne. Juuri näillä seuduilla World Vision auttaa lahjoittajien tuella.