Artikkelit

Koronavirus: tavalliset sankarit muuttavat maailmaa

Käynnistimme maaliskuussa World Visionin historian laajimman hätäapuoperaation. Pandemian keskellä kansainvälinen järjestömme täyttää 70 vuotta. Sen kunniaksi haluamme kiittää kaikkia työssämme mukana olevia #tavallisiasankareita ja kertoa heidän tarinansa.

World Visionin vesilenkkiviikko 18.–24.5.2020 – Ulkoile hyvän puolesta

Kevään vuosittaisia juoksutempauksia ei voida nyt järjestää, mutta vesilenkkiviikkoon voit osallistua vaikka omassa kotipihassa tai lähimetsässä. Osallistuminen on helppoa, ja kutsumme kaikki mukaan lahjoittamaan ulkoilukilometrit puhtaaksi vedeksi.

On aika iloita työn tuloksista

Kummien työ Intian Rajnandgaonissa alkaa suunnitelmiemme mukaisesti tulla valmiiksi.  Aloitimme työt alueella vuonna 2004 ja nyt 16 vuoden jälkeen voimme iloita pysyvistä muutoksista alueen lasten elämässä.  

Kommentti: Olemme väärässä jos ajattelemme, että korona ei ole lasten sairaus

Suomessa ja muissa ns. rikkaissa maissa lapset ovat aikuisia paremmin turvassa koronavirukselta. Onneksi näin on. Kehitysmaissa tilanne on toinen. Terveydenhuoltojärjestelmät ovat vaarassa romahtaa, ja yhä useammat ihmiset ajautuvat äärimmäiseen köyhyyteen. Kalleimman hinnan tästä maksavat lapset.

Koronavirus: Koululaiset jakavat tietoa pakolaisalueilla

Afrikassa havaitaan uusia koronavirustartuntoja joka päivä, eikä Itä-Afrikka ole poikkeus. Uganda vahvisti ensimmäisen tartunnan 21.3. Jokaisen mielessä on nyt sama kysymys: jos virus leviää, kuinka hyvin siihen on valmistauduttu.

Fred ei unohda Anja-kummia

Ugandalaisesta Fred Kagirista tuli kummilapsi 10-vuotiaana. Se muutti pienen pojan elämän.