Artikkelit

Kriittinen keskustelu kehitysviestinnästä on tärkeää – Näin me vastaamme

Viime aikoina on käyty kriittistä keskustelua kehitysyhteistyöstä ja siihen liittyvästä viestinnästä sekä varainhankinnasta. Keskustelu on todella tervetullutta ja tärkeää. Tässä kirjoituksessa pohdintaamme aiheesta.

Mitä hyötyä kehitysavusta on suomalaisille?

Kehitysapu ja suomalaisten hätä nostetaan keskustelussa usein vastakkain. Miksi suomalaisten pitäisi antaa rahaa muille, kun rahalle on tarvetta kotimaassakin? Kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari vastaa Suomen World Visionin kysymyksiin.

10 faktaa koulunkäynnistä kehitysmaissa

Hyvä koulutus tarkoittaa varsin eri asioita eri puolilla maailmaa. Tässä jutussa esittelemme 10 mielenkiintoista faktaa koulutuksesta kehittyvissä maissa. Nämä ovat juuri niitä asioita, joita kummit ovat myös mukana muuttamassa.

Näin kasvatat empaattisen ja oikeudenmukaisen lapsen – 8 käytännön vinkkiä

Jokaisella vanhemmalla on varmasti monenlaisia haaveita lapsensa suhteen. Toivomme hänen olevan onnellinen, terve ja ystävällinen. Moni myös elättää toivetta siitä, että jonain päivänä oma lapsi muuttaa maailmaa tavalla tai toisella. Tässä jutussa esittelemme tapoja aktiivisen ja valveutuneen lapsen ja nuoren kasvattamiseksi.

Plus-palvelun uudistunut ilme

Olemme keränneet tietoa siitä, millä tavalla kummit käyttävät Plussaa ja mikä siellä toimii hyvin tai mahdollisesti tuottaa hankaluuksia. Tämän perusteella teimme palvelun ulkoasuun ja toimintoihin lokakuun alussa muutoksia.

Miksi Afrikka on köyhä?

Afrikka on luonnonvaroiltaan maailman rikkain maanosa, mutta noin joka toinen Saharan eteläpuolisen Afrikan maiden kansalaisista elää köyhyysrajan alapuolella. Miksi Afrikan köyhyydelle ei näy loppua?