Artikkelit

Maailma on parempi paikka kuin luulet

Moni ajattelee, että esimerkiksi Afrikkaan on suunnattu kehitysapuvaroja vuosikymmeniä, eikä mitään ole saatu aikaan. Tämä ei ole totta, sillä viimeisten vuosikymmenten aikana on tapahtunut huimaa kehitystä monella saralla.

Nancy Yiampoi nousi köyhyydestä uranaiseksi

Lue köyhyydestä uranaiseksi nousseen Nancyn uskomaton tarina.

Seitsemän myyttiä auttamisesta

Kehitysyhteistyöstä ja sen tehokkuudesta liikkuu paljon uskomuksia ja urbaanilegendoja. Nyt oikaisemme seitsemän tyypillistä väärinkäsitystä.

Kiitos, että olet lasten puolella

Koronapandemia on muuttanut monin tavoin kummilasten arkea. Koulut ovat olleet suljettuina pitkään, perheiden toimeentulo on vaikeutunut ja lasten turvallisuus on vaarantunut.

Saat jatkossa kummilapsesi vastauskirjeet Plus-palveluun

Yhteydenpito kummilapsen kanssa on osalle kummeista mieleenpainuva osa kummiutta. Jotta yhteydenpito sujuvoituu ja vastauskirje tavoittaa kummin paremmin, lapsen vastauskirje tulee jatkossa luettavaksi Plus-palvelun kautta.

Kahdeksan kuukautta koronaa

Keniassa pandemian uhka ja koronasulku pysäyttivät maaliskuussa lähes kaiken. World Visionin työntekijä Samson Pkiyeny joutui etätöihin ja kummilapsi Edwin, 10, totutteli arkeen ilman rakasta jalkapalloa. Näin Pkiyenyn ja Edwinin arki muuttui kahdeksan kuukauden aikana.