Artikkelit

Ilahduttavia tuloksia, olkaa hyvä!

Vaikka viimeiset kaksi vuotta ovat olleet pandemia-ajan synkistämiä, myös paljon hyvää on tapahtunut. Tässä muutamia työmme tuloksia.

Merkitse nämä päivät kalenteriin. Vastuullista uutta vuotta!

Hyvää uutta vuotta ja kiitos kuluneesta vuodesta. Nyt on oiva hetki ryhtyä suunnittelemaan vuoden 2022 vastuullisuuskalenteria. Muista ainakin nämä päivät. Samalla tuet kestävää kehitystä.

Lackylla on monta syytä hymyyn

Miten tuki näkyy kummilapsen arjessa? Kummilapset saavat samanlaista apua kuin ruandalainen Lacky, joka sai oman kummin Suomesta kaksi vuotta sitten.

Kutsuin ystäväni kummiksi

Viime vuonna ensimmäistä kertaa toteutettu Kutsu ystäväsi kummiksi -kampanja sai hyvän vastaanoton ja käynnistyy nyt uudelleen ystävänpäivänä 2022. Lue viime vuoden kutsujien iloisista kokemuksista.

Muutokseen tarvitaan koko kylä: miksi autamme myös aikuisia?

Artikkelissa tapaat aikuisia, jotka vaikuttavat myönteisesti yhteisöjensä kehitykseen toimintamaissamme Keniassa ja Ugandassa. Kuulet, miten kummius vaikuttaa heihin sekä heidän lastensa ja yhteisönsä elämään.

Näissä kuudessa lastenkerhossa muutetaan maailmaa

Nämä kuusi kummien tukemaa lastenkerhoa pitävät lapset turvassa pandemian aikana, torjuvat ilmastonmuutosta, voimaannuttavat ja kannustavat erityisesti tyttöjä puolustamaan oikeuksiaan.