osallistu joulukeräykseen

Osallistu joulukeräykseen tekemällä katastrofilahjoitus

Tämän vuoden joulukeräyksellä autamme katastrofien uhreja

Lahjoita joulukeräykseen ja auta katastrofin kokeneita lapsia. Katastrofilahjoituksesi avulla World Vision lievittää lasten ja perheiden kärsimystä katastrofien ja konfliktien keskellä jakamalla ruokaa, puhdasta vettä ja hätäaputarvikkeita sekä perustamalla katastrofialueille lapsiystävällisiä tiloja. Apua toimitetaan sekä pahimman hädän aikana että kriisin jälkeen toipumiseen.

8-vuotiaan Alex-pojan joulu on hyvin erilainen tänä vuonna. Alexin kodista on jäljellä vain piirros paperilla. Alexin, äidin ja kahden nuoremman sisaren koti tuhoutui täysin Idai-hirmumyrskyssä. Alex perheineen sai välitöntä apua World Visionilta ja hän voi käyttää pakolaisleirin lapsiystävällistä tilaa, jossa hän on turvassa ja voi olla taas lapsi. 

Tekemällä katastrofilahjoituksen voit tarjota Alexin kaltaisille lapsille mahdollisuuden toipua traagisista menetyksistä ympäristössä, joka antaa toivoa elämän jälleenrakennuksesta sekä turvaa hädän keskellä. Jotta olisimme toimintavalmiita mahdollisimman pian seuraavan katastrofin iskiessä, keräämme jatkuvasti lahjoituksia katastrofirahastoomme. 

Lahjoita tänä vuonna toivoa ja turvaa. Osallistu joulukeräykseen 2019 tekemällä katastrofilahjoitus!

osallistu joulukeraykseen