Plus-palvelun uudistunut ilme

19.10.2021

Dektop ja mobiilinäkymä uuden Plus-palvelun etusivusta


Nykyinen kummien Plus-palvelu on ollut käytössä puolentoista vuoden ajan ja saanut mukavan vastaanoton. Kummilapsesi kuvia, videoita ja nyt myös mahdollisia vastauskirjeitä katselet helposti Plussan kautta yhdestä paikasta. Yhteydenpito lapseen sähköisillä viesteillä on koko ajan kasvattanut suosiotaan.

Olemme keränneet tietoa siitä, millä tavalla kummit käyttävät Plussaa ja mikä siellä toimii hyvin tai mahdollisesti tuottaa hankaluuksia. Tämän perusteella teimme palvelun ulkoasuun ja toimintoihin lokakuun alussa muutoksia. Uskomme, että näiden parannusten ansiosta Plussan käyttäminen on entistäkin mukavampaa.
Plus-palvelun asiantuntija, kummikoordinaattori Sanna-Mari Raudasoja

Plussan kautta voit nähdä, miten tukesi auttaa lapsen kotiseudulla

Kerromme Plussassa, millaista työtä kummilasten parissa tehdään ja millaisia tuloksia saamme yhdessä aikaan. Ensi vuoden aikana lisäämme Plussaan myös tietoja siitä, mihin kummiohjelman toimintaan kummilapsesi ja hänen perheensä osallistuvat.

Palautteen perusteella kummilapsen ja hänen kotiseutunsa uusimmat julkaisut on nyt koottu Plus-palvelun etusivulle, jotta löydät tärkeimmät tiedot vaivattomasti. Linkkien avulla voit siirtyä kätevästi tarkastelemaan tarkempiakin tietoja lapsesta ja hänen kotiseudustaan. Lähetä viesti -toiminto on Plussassa nyt omalla kiinteällä paikallaan, josta löydät sen aiempaa helpommin.

Jos et ole vielä tutustunut Plussaan, se kannattaa tehdä viimeistään nyt. Plussaan pääset kirjautumaan täällä. Plus-palvelu on helpoin yhteytesi kummilapsesi maailmaan.

Ohjeet uudistuneen Plus-palvelun käyttöön

Uudistimme Plus-palvelun ulkoasua ja toimintoja, jotta palvelu on entistä mukavampi ja vaivattomampi käyttää. Täältä löydät ohjeet uudistuneen Plus-palvelun käyttöön.