Avoin työpaikka: Ohjelma-asiantuntija (vastuualueena kehitysyhteistyöohjelmat ja grants -rahoitteiset hankkeet)

 

Tervetuloa tärkeään työhön. Suomen World Vision etsii kehitysyhteistyön ohjelmatiimin vahvistukseksi: 

Ohjelma-asiantuntijaa vastuualueena kehitysyhteistyöohjelmat ja grants -rahoitteiset hankkeet 

(Program advisor/Development Programmes and Grants Acquisition and Management)

Työskentelet julkisen grants -rahoituksen (EU, ECHO, YK, Finnpartnership jne.) hakemisen sekä rahoitettujen projektien hallinnoimisen parissa. Toimit ohjelmatiimissä yhteistyössä erityisesti julkisen rahoituksen päällikön kanssa ja ohjelmajohtajan alaisuudessa itsenäisesti ja vastuullisesti.

Ohjelma-asiantuntijana myös suunnittelet, seuraat, raportoit ja arvioit järjestön kehitysyhteistyöohjelmaan kuuluvia hankkeita yhteistyössä kumppanien kanssa. Tuotat viestintä- ja taustamateriaalia asiakaspalvelun ja varainhankinnan käyttöön sekä viestinnän ja vaikuttamistyön tueksi. Osallistut kohdealueesi ohjelmien ja hankkeiden kehittämiseen yhteistyössä ko. alueen kumppaneiden kanssa.

Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa sinua auttaa seuraavanlainen osaaminen:

  • Kokemus grants -rahoitusten hakemisesta sekä  grants -rahoitteisten projektien hallinnoimisesta
  • Eri rahoittajalähteiden tuntemus
  • Hankehallinnon osaaminen ja yli viiden vuoden työkokemus kehitysyhteistyöstä sekä vahva kehityspolitiikan tuntemus
  • Vahva tulosperustaisen kehitysyhteistyön osaaminen
  • Vahva viestinnällinen osaaminen sekä kyky toimia yhteistyössä erilaisten ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Arvostamme myös kokemusta yritysyhteistyöstä.
  • Afrikan tuntemus toimintaympäristönä toivottavaa

Soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi edellytämme hakijoilta suomen ja englannin kielten erinomaista suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työ vaatii sekä omatoimisuutta että tiimityötaitoja, priorisointikykyä, järjestelmällisyyttä, tarkkuutta sekä hyviä viestintätaitoja.

Tarjoamme innostavan ja monipuolisen työn myönteisessä ja eteenpäin katsovassa työyhteisössä kehitysyhteistyön näköalapaikalla. Tehtävä on vakinainen ja sisältää jonkin verran matkustamista.

Paikka täytetään mahdollisimman pian. Lähetä hakemus ansioluettelon ja palkkatoiveen kera osoitteeseen minna.clergeaud@worldvision.fi. Viimeinen hakupäivä on 17.3.2019.

Suomen World Vision on lasten elinoloja ja oikeuksia edistävä kristillishumanitaarinen kehitysyhteistyöjärjestö ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 100 miljoonaa ihmistä. Katso lisää: worldvision.fi ja facebook.com/SuomenWorldVision/