Eläköön isyys!

Isyyden haasteita on monenlaisia, mutta rakkaus, huoli ja uhrautuminen ovat yhteisiä ominaisuuksia isille ympäri maailman, olosuhteista riippumatta. Kuvasarjamme World Vision -kohteista ympäri maailmaa heijastaa isien ja lasten jakamia mukavia hetkiä.

”Perheelläni menee nyt hyvin, koska World Visionin henkilökunta vierailee meillä usein ja neuvoo vanhempiani ja minua”, kertoo Chenda-tyttö Kambodžasta. ”Ennen isäni joi paljon ja löi minua ja äitiä. Nyt kaikki on hyvin. Rakastan isääni”.

Kuva: Vichheka Sok/ World Vision
 

Tansanialainen Tano istuu isänsä Mahona Saidan sylissä. Poika on aliravittu, koska hänen perheellään ei ole varaa ruokaan. ”Tano ei osaa kävellä eikä puhua, eikä näe kunnolla. Haasteenamme on rahan puute. Keskitymme hankkimaan maissia perheellemme”, kertoo isä, joka hankkii elantoa kaitsemalla karjaa.

Kuva: Paul Bettings/ World Vision
 

Celso Naun Chagaya pitelee sylissään poikaansa Miguelia Meksikossa. Celso on entinen jengiläinen, joka pyörittää nykyään tatuointiliikettä ja käyttää tatuointeja ilmaisukeinona.

Kuva: Alyssa Bistonath/ World Vision  
 

Innocentin äiti jätti perheen pojan ollessa puolivuotias. Ilman rintaruokintaa hänen kasvunsa hidastui. Nyt kolmivuotiaana Innocent on yksivuotiaan kokoinen ja voi seistä ainoastaan hetken kerrallaan. Isänsä Domitrien on päättänyt tehdä parhaansa poikansa eteen. Hän tekee metsä- ja maataloustöitä, ja kun töitä ei ole, hän kerjää.Kuva: Robert Coronado/ World Vision
 

Kalifornialainen Christopher Thomas jakaa hellän hetken kahdeksankuisen poikansa My-Zhon kanssa.

Kuva:  Heidi Isaza/ World Vision