Jukka Leppilampi Suomen World Visionin hallituksen johtoon

Muusikko Jukka Leppilampi on nimitetty Suomen World Visionin hallituksen puheenjohtajaksi. Hän on ollut hallituksen jäsen jo kymmenen vuoden ajan ja toiminut yhteiskunnallisena vaikuttajana Suomessa ja ulkomailla.

– World Visionin kokemus, anti ja identiteetti ovat ainutlaatuisia. Järjestön erityinen vahvuus on sadassa maassa toimiva globaali verkosto. Suomalaisen osaamisen ja vankan kansainvälisen läsnäolon avulla tavoitteena on luoda Suomeen uutta osallistumisen ja antamisen kulttuuria. Hallitustyössä otamme haasteen täysillä ja innokkaasti haltuun, sanoo Leppilampi.

Uusiksi jäseniksi hallitukseen valittiin ympäristömuutoksen professori Atte Korhola, psykiatrian erikoislääkäri ja lastenkirjailija Katinka Tuisku, Matila Röhr Nordisk Oy:n tv-toimialajohtaja Antti Väisänen ja Digita Oy:n myyntijohtaja Tiina Antturi. Lisäksi hallituksessa jatkavat Reijo Luostarinen, Pirjo Ståhle, Timo Keskitalo, Leena Kontula, Esa Ahonen ja Kari Keipi.

Suomen World Vision on kristillishumanitaarinen kehitysyhteistyöjärjestö ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä World Visionia. Järjestö toimii noin sadassa maassa ja se työskentelee parantaakseen pysyvästi kehitysmaiden lasten elinoloja ja oikeuksia.