Kolminkertaista iloa isälle Suomen World Visionin eettisillä lahjoilla

Eettinen lahja tekee vaikutuksen. Se tuo iloa sekä lahjan antajalle että saajalle kotimaassa ja lahjan vastaanottajalle kohdemaassa. Samalla lahja tarjoaa lahjoittajalle mahdollisuuden lasten oikeuksien toteutumisen edistämiseen ja elinolojen parantamiseen pitkäkestoisesti.
 
Suomen World Visionin Lahjaksi lehmä -verkkokaupasta on mahdollista lahjoittaa isälle hyvää tekeviä paketteja. Kaikki tuotteet ovat syntyneet kehitysmaiden yhteisöjen todellisista tarpeista ja ne toimitetaan perille sellaisinaan.  Kaupan kautta on mahdollista lahjoittaa koko perheen lahjana esimerkiksi ammattikoulutus nuorelle (150 euroa) Intiassa, Kolumbiassa, Keniassa tai Ugandassa. Ammatin ansiosta nuori saa itselleen toimeentulon sekä toivoa tulevaisuuteen.

Lahjaksi lehmä -kaupasta voi hankkia isälle myös työkalupakin (15 euroa). Kunnon työvälineet auttavat oman yritystoiminnan käynnistämisessä Intiassa ja Keniassa. Kampaaja tarvitsee harjansa ja korjaaja ruuvimeisselinsä ja kahvilanpitäjä keittimensä. Jokaisella alalla on omat tarpeensa.

Suomen World Vision on tukenut kehitysmaiden nuoria ammatin ja työvälineiden hankkimisessa jo vuosia.

Lisää lahjoja osoitteessa www.lahjaksilehma.fi.

Lisätietoja eettisistä lahjoista:
Tiia Vihavainen / Suomen World Vision
varainhankintapäällikkö
+358 400 717 762
tiia.vihavainen@worldvision.fi

Lisätietoja lahjojen vaikutuksista kohdemaissa:
Ulla Tervo / Suomen World Vision
erityisasiantuntija
+358 40 586 4419
ulla.tervo@worldvision.fi

Tausta-aineistot ja kuvamateriaalit:
Satu-Maria Nurisalo / Republic of Communications
+358 45 130 2609
satu-maria.nurisalo@republic.fi