Lähde juoksemaan lasten hyväksi!

Toukokuussa Helsingin valtaavat vuoden suurimmat juoksutapahtumat: Helsinki City Running Day 19.5. ja Naisten kymppi 26.-27.5.

Hyväntekeväisyysjärjestöt ovat myös tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana näissä urheilun superpäivissä! Osallistujat voivat laittaa oman keräyksensä pystyyn ja auttaa joko juosten tai kävellen. Tämä on helppo tapa kerryttää samaan aikaan sekä kuntoa että rahaa, jolla autetaan maailman kaikista heikommassa asemassa olevia lapsia.

Helsinki City Running Day 19.5.2018

Lähes 1 000 alle 5-vuotiasta lasta kuolee päivittäin likaisen juomaveden ja huonon hygienian aiheuttamaan ripuliin. Lapset joutuvat joka päivä kantamaan perheelleen vettä painavissa kanistereissa. Vesi on likaista, mutta muuta ei ole saatavilla. Matkaa vesipisteelle on useita kilometrejä, ja kouluun ei ehdi, jos vedenhakumatkat vievät koko päivän.

Nämä lapset tarvitsevat apuamme. Juoksemalla voit kerätä varoja muun muassa vesijohtoverkostojen ja vessojen rakentamiseen sekä hygieniakoulutuksiin.

Jos haluat ottaa vielä ekstrahaasteen vastaan, niin ryhdy World Vision Water Warrioriksi ja kerää kasaan huimat 750 euroa! Kun onnistut tavoitteessasi, saat yhteistyökumppanimme tarjoaman palkinnon saavutuksestasi sekä tapahtumaa varten suunnitellun T-paidan.

Osallistu World Visionin Water Runiin ja aloita oma vettä lapsille -keräyksesi tästä. Mitä enemmän rahaa saamme kasaan, sitä useammalle lapselle voimme tarjota puhtaan veden ihmeen!

Kaikki tiimimme jäsenet saavat oranssin sankariviitan, johon pukeutua juoksua varten. 

Naisten kymppi 26.-27.5.2018

Naisten Kympissä World Visionin tiimi kerää rahaa auttaakseen kaikista heikoimmassa asemassa olevia lapsia. Osallistumalla autat parantamaan kouluja ja opetusta, huolehtimaan terveydenhuollosta ja rokotuksista, tehostamaan lastensuojelua sekä saamaan lapsille puhdasta vettä.

Jos haluat ottaa vielä ekstrahaasteen vastaan, niin liity World Vision Wonderful Womeneihin ja kerää kasaan huimat 750 euroa! Kun onnistut tavoitteessasi, saat yhteistyökumppanimme tarjoaman palkinnon saavutuksestasi sekä tapahtumaa varten suunnitellun T-paidan.

Osallistu Naisten kymppiin ja aloita oma keräys auttaaksesi lapsia tästä. Mitä enemmän rahaa saamme kasaan, sitä useammalle lapselle voimme tarjota toivon, taidot ja tulevaisuuden!

Kaikki tiimimme jäsenet saavat oranssin sankariviitan, johon pukeutua juoksua tai kävelyä varten.

Lisätietoja: Anni Lehtonen, anni.lehtonen@worldvision.fi, p. 040 7632 619