Maaret ja Signmark ovat uudet lähettiläämme

Lapsen oikeudet ja tasa-arvo ovat tukevasti kahden uuden lähettiläämme näpeissä. Hyppää juttuun sisään ja lue lisää.

Psykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallio ja viittomakielinen rap-artisti Signmark eli Marko Vuoriheimo ovat uusia lähettiläitämme. Maaret puhuu lapsen oikeuksien puolesta ja tukee erityisesti järjestön lastensuojelutyötä. Hän toimii lähettiläänä Kambodzassa käynnistyvälle Santukin hankkeelle, jossa 700 tyttöä ja poikaa odottaa omaa suomalaista kummia.

- Lasten kokema hätä tuntuu varmasti jokaisesta aikuisesta kaikkein kestämättömimmältä. Olen valtavan kiitollinen, että saan olla mukana World Visionin tärkeässä työssä lasten oikeuksien toteutumiseksi ja edistämiseksi.

Signmark edistää kehitysmaiden lasten ja nuorten oikeuksia ja tasa-arvoa muun muassa musiikin ja liikunnan avulla.

­- Olen otettu valinnasta Suomen World Visionin lähettilääksi. Etenkin vähemmistössä elävien lasten ja nuorten oikeudet ovat minulle perheenisänä tärkeitä. Näissä lapsissa ja nuorissa on paljon huikeaa osaamista ja lahjakkuutta, josta moni ei tiedä. Lähettiläänä voin edistää kehitysmaiden lasten hyvinvointia minulle tärkeiden asioiden liikunnan ja musiikin avulla. Olen kiitollinen, kun voin toimia roolimallina ja inspiraationa muille.

Signmark on ollut vuodesta 2010 myös ulkoministeriön vammaisten henkilöiden oikeuksien erityisedustaja.

Maaret on puhujavieraana Suomen World Visionin Ladies After Work -tilaisuudessa Helsingin Apollossa to 27.4 klo 17–19. Kallio puhuu tilaisuudessa läsnäolevasta kohtaamisesta. Tilaisuudessa esiintyvät myös tietokirjailija Unna Lehtipuu sekä muusikko Kim Herold.