Matka-arvontavoittaja haaveilee matkasta Etelä-Amerikkaan

- Eikä, uskomatonta, olen sanaton, hihkaisi Sini Marikki saadessaan tietää, että hän on voittanut paikan Suomen World Visionin unohtumattomalle opintomatkalle näkemään omin silmin miten suomalaisten apu menee perille.

Arvonta suoritettiin maaliskuun viimeisenä päivänä. Ihan heti, huhtikuun ensimmäisenä emme uskaltaneet Siniä tavoitella.

- En olisikaan uskonut tätä todeksi, jos olisit aprillipäivänä soittanut, vaikea uskoa nytkään, nauraa Sini.

Sini voi arvonnan sääntöjen mukaan osallistua World Visionin opintomatkalle vuoden 2017 aikana. Seuraava matka starttaakin todennäköisesti ensi keväänä. Voittomatkan tarjoaa matkatoimisto CWT Kaleva Travel.

- Olen ikäni haaveillut matkasta Etelä-Amerikkaan ja opiskellut vuosia espanjaa. Mutta Afrikkaankin olisi ihana päästä uudestaan, mietti Sini puhelimessa.

Sini on aikaisemmin ollut mukana kummitoiminnassa. - Teette tärkeää työtä. Arki on hyvin toisenlaista eri puolilla maailmaa. Sen olen nähnyt vierailuillani muun muassa Gambiaan.

Haluatko sinäkin päästä mukaan ainutkertaiselle matkalle, jonka aikana näet miten kummien ja muiden tukijoidemme antama apu muuttaa maailmaa? Uusi matka-arvonta on käynnistynyt, ja arvomme maaliskuussa 2017 yhden hengen matkan. Voittaja pääsee osana kummiemme opintomatkaa joko Intiaan, Ugandaan, Keniaan, Peruun tai Sri Lankaan. Osallistu arvontaan sivulla https://worldvision.fi/matka-arvonta

Voittomatkan tarjoaa matkatoimisto CWT Kaleva Travel.