Sami Hedberg ja ystävät -illan esitys Nelosella 1.1.2017

Nyt omalla kotisohvalla on mahdollisuus sekä viihtyä että tehdä hyvää! Tule television ääreen 1.1. ja kuule, miten kummiudella muutetaan maailmaa ja nauti upeasta musiikista ja Suomen suosituimmasta stand up -komiikasta. Kutsu myös ystäväsi ruudun äärelle!

World Visionin lähettiläs koomikko Sami Hedberg kokosi ystävänsä yhteen 3.11. ravintola Apolloon, jossa kuvattiin ennennäkemätön Samin tähdittämä show. Tunnelma kohosi kattoon, kun lavalle asteli Suomen kärkiartisteista Robin, Anssi Kela, Erin, Arttu Wiskari, Evelina ja Remu Aaltonen & Hurriganes sekä upea Sami Pitkämön orkesteri ja Higher Ground -kuoro. The Comedians -koomikkoryhmä, joka nauratti yleisöä humoristisilla stand up -esityksillä. Tapahtuman tuotot käytettiin kehitysmaiden lasten hyväksi. Ohjelmassa tapaat myös World Visionin uuden feissarin Rami Hedbergin!

Illasta tehtiin televisio-ohjelma, jonka näet vielä kerran 1.1. Nelosella klo 15. Tervetuloa ruudun äärelle viihtymään ja tutustumaan siihen, millaista kummilastemme kotiseuduilla on ja millaista arkea he elävät. Näet myös, miten suuri on kummiuden maailmaa muuttava voima. Useat kummimme kertovat omin sanoin, miten ja millaisissa elämäntilanteissa heistä tuli aikoinaan kummeja, ja miltä kummius nyt tuntuu. 

Kokoa siis ystäväsi yhteen kummiuden ja hyvän olon äärelle!

 

Ohjelman  esitysajat ovat:

Ensiesitys: perjantaina 25.11. klo 20. 
lauantai 26.11. klo 13.15
sunnuntai 27.11. klo 15.00
tiistai 29.11. klo 23.05
sunnuntai 1.1.2017 klo 15