Sami ja Piritta ystävineen taas Nelosella joulukuussa

Lähettiläämme ja kummimme Sami Hedberg ja Piritta Hagman toimivat juontajina joulukuussa Nelosella nähtävässä hyväntekeväisyysshowssa. Voit voittaa liput shown nauhoitukseen Facebook-sivuillamme.

World Vision: Sami Hedberg ja ystävät - hyväntekeväisyysshow taltioidaan taas Helsingin Apollo-yökerhossa (K-18) keskiviikkona 22.11.2017 alkaen klo 20. Samin parina iltaa emännöi terveyslähettiläämme ja kenialaisten tyttöjen kummi Piritta Hagman. Ystävistä mukana ovat ainakin Pete Parkkonen, Laura Närhi, Mikko Harju, Signmark, Club For Five, Janna, Niko Kivelä, Jacke Björklund ja Sami Pitkämön Orkesteri

Lippuja tähän ainutlaatuiseen viihdeiltaan ei voi valitettavasti ostaa, mutta arvomme muutamia lippupaketteja Facebook-sivuillamme lähiviikkojen aikana. Kannattaa siis ehdottomasti seurata meitä Facebookissa. Lippuja arvotaan myös Sami Hedbergin omissa kanavissa, joten myös näitä kannattaa pitää silmällä, jos mielii tulla paikan päälle seuraamaan musiikin ja stand-up -komiikan täyttämää iltaa.

Ilta nähdään Nelosella joulukuussa

Jos onnetar ei suosi sinua tällä kertaa, pääset kuitenkin nauttimaan illan annista Nelosella perjantaina 8.12. klo 20. Lisäksi ohjelma esitetään uusintana 9.12., 10.12., 22.12. ja 1.1.

Viihteen lisäksi tutustumme ohjelmassa kummien ja muiden tukijoidemme avulla tehtävään työhön kolmella eri mantereella. Tiedossa on ainakin liikuttava kummin ja kummilapsen kohtaaminen Perussa, tutustuminen kolmen pienen tytön arkeen Kambodzan Santukissa sekä tuoreita kuulumisia Sami Hedbergin omasta nimikkohankkeesta Ugandasta.

Jos olet miettinyt helppoa keinoa kertoa perheellesi ja ystävillesi tuellasi tekemästämme työstä, niin laita popkornit mikroon ja kerää hyvä porukka kotisohvallesi nauttimaan hyvästä viihteestä ja tiukasta asiasta.