Suomen World Vision Maailma kylässä -festivaalilla 26.-27.5.2007

Voita vuohi!
Kumpanakin festivaalipäivänä yksi ihminen voittaa vuohen Suomen World Visioniltä Maailma kylässä –festivaalilla. Vuohen lypsämisestä ja hoidosta ei voittajan kuitenkaan tarvitse huolehtia, sillä voittajan vuohi toimitetaan köyhälle perheelle Ugandassa. Perheen lapset saavat vuohenmaitoa, ja voittaja saa diplomin muistoksi. Vuohen lisäksi palkintoina arvotaan molempina päivinä 5 t-paitaa Suomen World Visionin paitavalikoimasta eShopissa.

Tule juttelemaan World Vision -kummiudesta
Suomen World Vision esittelee toimintaansa festivaalin Mahdollisuuksien tori –teltassa (H814). Paikan päällä voit osallistua vuohen ja t-paitojen arvontaan ja kuulla kehitysmaan lapsen kummiudesta. Suomen World Visionin asiakaspalvelun työntekijät ovat koko festivaalin ajan tavattavissa. Halutessaan osastolla voi myös ilmoittautua kummiksi ja muuttaa näin yhden lapsen elämän pysyvästi.

Lapset pääsevät tutustumaan kenialaiseen majaan
Festivaalialueen Tenava-Timbuktusta löydät Suomen World Visionin rakentamana pienen palan afrikkalaista elämää. Sharonin kotimajan sisällä lapset pääsevät tutustumaan lähemmin kenialaiseen perheen arkeen, voivat kokeilla vuodetta maalattialla, leikkiä afrikkalaisilla leluilla ja pohtia millaista olisi koko perheen pärjätä yhdellä eurolla päivässä. Lapsille jaamme ilmapalloja!

Maailma kylässä –festivaali
Festivaali järjestetään 26.-27.5.2007 Helsingissä Kaisaniemen puistossa. Ohjelma alkaa molempina päivinä klo 12 ja loppuu lauantaina klo 20 ja sunnuntaina klo 18. Festivaaliin on vapaa pääsy.
 Lue lisää Maailma kylässä -festivaalista
 

Toivotamme sinut ja perheesi lämpimästi tervetulleeksi!


Lisätietoja palkinnoista:
Vuohi
eShopin t-paidat

Lisätietoja:
Suomen World Vision
Asiakaspalvelu
(09) 6818 300