Syntymäpäivä, häät tai varainkeräystempaus - OmaKeräys auttaa

Haluaisitko ohjata syntymäpäivälahjasi oman kummilapsesi kotiseudulle? Tuntuuko lasten koulunkäynnin tukeminen oman näköisemmältä häälahjatoiveelta kuin astiasto? OmaKeräys on helppo tapa pistää pystyyn keräys itselle tärkeän asian puolesta.

Viime kesästä lähtien World Visionin sivuilla on voinut laittaa pystyyn keräyksen itselle tärkeään aiheeseen.

- Meille tulee paljon kyselyjä siitä, miten voisin ohjata esimerkiksi merkkipäivämuistamiset kehitysmaiden lapsille, ja mihin työhön erityisesti juuri nyt tarvitaan rahaa. OmaKeräys-sivusto yhdistää nämä kaksi asiaa: valinnan voi tehdä viiden eri kohteen välillä, joihin tällä hetkellä erityisesti tarvitsemme varoja. Keräyksen voi kohdistaa mm. oman kummilapsen kotiseudulle, toteaa kummeista ja muista lahjoittajista World Visionilla huolehtiva Pauliina Koponen.

Keräyksen voi perustaa joko yksityishenkilönä, yrityksenä tai esimerkiksi kaveri- tai harrastusporukasta koottuna tiiminä.

- Kerääjä ja keräykseen osallistujat pääsevät reaaliajassa seuraamaan sen etenemistä ja tavoitteen täyttymistä. Oman keräyssivun osoitetta on helppo jakaa esimerkiksi sähköpostissa tai sosiaalisessa mediassa. Ja ennen kaikkea kerääjä voi olla varma, että kerätyt rahat tulevat todella tarpeeseen, Koponen kertaa OmaKeräyksen etuja.

Anna maailman lapsille toivo, taidot ja tulevaisuus OmaKeräyksen avulla.