Tervetuloa Weconomy Hubin avajaisiin

Tiedätkö, mikä on Weconomy Hub? Suomen World Vision avaa Helsingin keskustaan uudenlaisen innovaatioyhteisön, jossa työskentelee vastuullisesta liiketoiminnasta ja kestävästä kehityksestä kiinnostuneita ihmisiä.

Tapaat Hubin avajaisissa Weconomy Start -innovaatio-ohjelmaan osallistuvia suomalaisia yrittäjiä ja yritysten edustajia (mm. Biolan, Ekokriha, Palmroth Consulting).

Innovaatio-ohjelmassa kehitetään köyhille alueille soveltuvia tuotteita ja palveluita yhdessä vähävaraisten ihmisten kanssa. Paikalla olevat yrittäjät ovat jo käyneet valmistelumatkalla World Visionin toiminta-alueilla Intiassa tai Sri Lankassa, ja he lähtevät elokuun lopussa takaisin kehittämään liikeideaa yhdessä paikallisten yhteisöjen kanssa.

Yritysten edustajat ovat tilaisuudessa haastateltavissa. Tarjolla on viiniä ja pientä naposteltavaa. Tilaisuuden kesto on kello 16.00 – 19.00. Weconomy Hub sijaitsee Helsingin keskustassa, osoitteessa Lönnrotinkatu 20 C (sisäpiha, 4.krs).

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: projektipäällikkö Maija Seppälä, p. 096 818 3013, maija.seppala@worldvision.fi.

Lämpimästi tervetuloa!

Weconomy Hub on uusi yhteisö, jossa samoja arvoja jakavat yrittäjät inspiroivat toisiaan innovaatiotoimintaan. Weconomy Hubissa eri alojen asiantuntijat, ammattilaiset ja opiskelijat tekevät töitä kestävän kehityksen toteutumiseksi liiketoiminnan ja kehitysyhteistyön keinoja yhdistämällä. Weconomy Hubissa maailman pelastamisesta tehdään kannattavaa liiketoimintaa.

Weconomy Start -innovaatio-ohjelma vie suomalaiset yritykset kehittyviin maihin ratkaisemaan maailman sosiaalisia, taloudellisia ja ekologisia haasteita. Weconomy Start -ohjelmaa toteutetaan yhteistyössä Finpron ja Aalto-yliopiston kanssa. Tekes on myöntänyt Suomen World Visionin hankkeelle tutkimus- ja kehittämisrahoituksen.

Suomen World Vision on lasten elinoloja ja oikeuksia edistävä kristillishumanitaarinen kehitysyhteistyöjärjestö ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 100 miljoonaa ihmistä. worldvision.fi