Tositarinoita lasten arjesta -tapahtuma 16.11.2017

 
Tervetuloa lämminhenkiseen tapahtumaamme Helsinkiin torstaina 16.11. klo 17.30–20.00
 
World Visionin työntekijät saapuvat vieraaksemme ja kertovat kokemuksistaan kummilasten kotiseuduilta.
 
Illan aikana tutustumme lastensuojelutyöhön Intiassa, nuorten yrittäjyyteen Perussa ja lasten ja naisten oikeuksiin Keniassa. Pääsemme lähemmäksi kummilasten elämää ja kuulemme todellisia tarinoita heidän arjestaan. Työntekijöidemme puheet tulkataan suomeksi.
 
Aloitamme yhteisellä tilaisuudella klo 17.30. Titus Kaprom Keniasta kertoo, miten parannamme lasten ja naisten oikeuksia ja teemme silpomisen vastaista työtä Kenian Sookissa.

Yhteisen osuuden jälkeen jakaannumme kahteen ryhmään teemojen mukaan. Ryhmän keskustelua ohjaavat asiantuntijamme Perusta ja Intiasta. Jessica Ferreñan valottaa, miten perulaiset nuoret voimaantuvat, millaisia ovat nuorten työllisyysnäkymät ja miten yrittäjyyskoulutus tukee nuoria. Varghese Jacob kertoo, millaisia lastensuojelurikkomuksia erityisesti tytöt kohtaavat Intian maaseudulla ja miten voimme heitä auttaa. Ryhmissä sinulla on mahdollisuus esittää myös kysymyksiä.
 
Tapahtuma pidetään Lapintiiran kokoustiloissa, jotka sijaitsevat Helsingin keskustassa 5 minuutin kävelymatkan päässä Kampin keskuksesta. Paikalle kannattaa jo saapua hyvissä ajoin. Ennen tilaisuutta klo 16.30–17.30 vierailla on mahdollisuus nauttia omakustanteisesti kahvia ja suolaista piirakkaa. Itse tilaisuus ei sisällä tarjoilua.
 
Tilaisuudessa keräämme lahjoituksia Itä-Afrikan kuivuudesta kärsivien lasten auttamiseen. Jos haluat osallistua keräykseen, ota käteistä rahaa mukaan. 
 
Ilmoittaudu tapahtumaan tästä linkistä: www.lyyti.fi/reg/kummitapahtuma2017
 
Tervetuloa, tule toki ja tuo mukanasi kummiudesta kiinnostunut ystäväsikin!