Tutkittua tietoa: kummit tyytyväisiä toimintaan

Marraskuun lopussa kysyimme kummeiltamme miten kummius on sujunut? Onko jokin ilahduttanut tai tuottanut pettymyksen? Entä mikä saa kummit kyyneliin?

Saimme teiltä kummeilta kaikkiaan 1 190 vastausta, jotka olemme suurella mielenkiinnolla lukeneet. Oli liikuttavaa lukea kertomuksia mm. siitä, miten lasten tervehdysvideot, kirjeet ja rahalahjaraportit ovat tuoneet usealle ilon kyyneleet silmäkulmiin.

Kaiken kaikkiaan kummit antoivat World Vision kummiudelle arvosanan 4,25, kun korkein mahdollinen arvosana oli 5. Olemme ilahtuneet tästä, mutta toki parannettavaakin vielä jää.

Yli 85% kummeista koki saaneensa erittäin hyvin tai hyvin tietoa tuellaan tehdyn kehitysyhteistyön vaikutuksista. Mielekkäimmät tavat saada tietoa annetun tuen vaikutuksista ovat kirjeet kummilapselta, postitse tulevat raportit kummilapsen ja hankkeen kehityksestä sekä World Visionin lähettämä sähköposti. Myös World Vision -lehteä pidettiin mielenkiintoisena.

Lähes 80% kummeista kertoi kirjoittavansa kummilapselleen ainakin satunnaisesti. Samalla kuitenkin eniten harmitusta aiheutti yhteydenpidon vähyys kummilapsen tai kummin puolelta. Myös lapsen vaihtuminen sekä vähäiset tiedot omasta kummilapsesta aiheuttivat mielipahaa. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, ja mietimme kuinka voisimme helpottaa yhteydenpitoa kummilapsen kanssa. Tänä vuonna kirjeen lähettäminen sähköisesti tuleekin mahdolliseksi.

Saimme myös paljon hyviä kysymyksiä kummiuteen liittyen. Vastaamme kevään aikana yleisimpiin kysymyksiin kummien uutiskirjeissä sekä Facebook-sivuillamme.

Kiitos luottamuksestanne World Visionin kummitoimintaa kohtaan. Lupaamme tehdä myös vuonna 2018 kaikkemme, että maailman lasten auttaminen kauttamme olisi helppoa, luotettavaa ja ilahduttavaa.

Jos sinulla on mielessäsi jokin kysymys kirjeenvaihdosta, lahjoituksista tai kummiudesta yleensä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme 096 818 300 (arkisin 10-15) tai asiakaspalvelu@worldvision.fi. Olemme täällä sinua varten ja autamme mielellämme.