close

This option is currently not available

Close close
Hymyilevät tytöt pyöräilemässä intialaisella maantiellä

Hoshangabad, Intia

Aluekehitysohjelma

Hoshangabadin ohjelma sijaitsee Keski-Intiassa, Madhya Pradeshin osavaltiossa, noin 70 kilometrin päässä Bhopalista. Monet alueen perheistä asuvat syrjäisissä pikkukylissä vaikeakulkuisten teiden päässä. Alueella puhutaan enimmäkseen hindia ja pääuskontoja ovat hindulaisuus sekä islam. Kummilapsia alueella on noin 1500.

Seudun asukkaat ovat pääosin pienviljelijöitä, jotka saavat viljelyksistään vaatimatonta satoa, ja tulot eivät riitä perheiden tarpeisiin. Köyhimmät alueen asukkaista eivät omista edes peltotilkkua. He työskentelevät toisten pelloilla silloin kun tarvetta on, esimerkiksi sadonkorjuuaikana. Alueella asuu paljon köyhyysrajan alapuolella eläviä perheitä.

Lue Hoshangabadin vuosikirje vuodelta 2022 »

Kartta Hoshangabadin sijainnista Intiassa

Aloittaessamme työn haasteina olivat

Tässä olemme nyt

Aikajana työstämme Hoshangabadissa
Äiti ja lapsi hymyilevät kameralle
Nainen seisoo kotinsa edessä katsomassa kohti kameraa.
Hoshangabadilainen koti
Naisia aliravitsemusklinikan edessä
Naisia aliravitsemusklinikan edessä
Kalastaja veneessään
Kalastaja veneessään
intialaisen naisen varpaat

Näin autamme Hoshangabadissa

Pääyhteistyökumppani on Intian World Vision, joka vastaa ohjelman toteutuksesta ja varojen käytöstä. Yhteistyötä tehdään lukuisten paikallisten toimijoiden kuten terveyskeskusten, alueellisten lastensuojelusta vastaavien viranomaisten sekä valtion paikallishallinnon eri yksiköiden kanssa. Hoshangabadin alueohjelmassa on kolme hanketta, joihin kuuluvat lasten terveys- ja ravitsemusprojekti, elinkeinoprojekti ja yhteisön osallistamiseen tähtäävä kummiprojekti. Ensisijaisia hyödynsaajia ovat lapset ja äidit, nuoret sekä pienviljelijät ja maattomat päivätyöläiset.