#olenkummi -viikko pyörähtää jälleen käyntiin!

Maanantaina 17.2. se alkaa - kummien viikko! Saamme kuulla viikon mittaan ajatuksia kummiudesta ja sen merkityksellisyydestä kummien kertomana. Osallistu kertomalla, mitä kummina oleminen tarkoittaa sinulle ja voit voittaa koulutarvikepaketin kummilapsellesi.

Miten voin osallistua?

Voit myös itse osallistua kummien viikkoon! Kaikkien 23.2. mennessä alla olevien sääntöjen mukaisesti osallistuneiden kesken arvomme koulutarvikepaketin kummilapsellesi (arvo 30 euroa). Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa.

Näin kerrot kummiudestasi muille ja osallistut koulutarvikepaketin arvontaan:

  1. Ota itsestäsi kuva kummilapsesi kuvan kanssa
  2. Julkaise kuva omalla Facebook- tai Instagram-tililläsi. Muista, että mikäli julkaiset kuvan instagram-tililläsi, tilisi pitää olla julkinen, jotta voimme nähdä postauksesi ja voit osallistua palkinnon arvontaan. Samoin Facebookissa jaettu postauksesi pitää olla julkinen (tämän voit asettaa itse postausta kirjoitessasi).
  3. Kerro kuvan yhteydessä mitä kummina oleminen juuri sinulle merkitsee
  4. Lisää julkaisuun tunniste #olenkummi sekä #suomenworldvision. Tägää kuvaasi myös Suomen World Vision! 

Huom. osallistumalla annat Suomen World Visionille oikeuden julkaista kuvasi ja tarinasi järjestön omissa Facebook- ja Instagram-tileissä muiden seuraajien iloksi.

Mitä voin julkaista?

On hienoa jakaa kummiuden ilo! Voit kertoa kummiudestasi esimerkiksi sosiaalisessa mediassa jakamalla katkelmia kirjeistänne tai kummilapsen vuosiraportista, kummilapsesi mielipuuhan, päivittäisiä askareita, onnistumia koulussa, kuvia tai videoita. Voit kertoa kummilapsesi etunimen sekä iän ja kotimaan. 

Mitä en voi julkaista?

On kuitenkin tärkeää huomioida, ettei kummilapsen sukunimeä, yhteysnumeroa tai tarkkaa asuinpaikkaa (kotikylä on voinut ilmetä kirjeenvaihdossa tai koulun nimi voi näkyä valokuvissa) saa kertoa julkisesti. Myöskään arkaluonteista tietoa, joka on ilmennyt mahdollisesti kirjeenvaihdossanne, ei saa julkaista. Tällaista tietoa voisi olla esimerkiksi tietoa siitä, että kummilapsen isä on sairaana tai muuta henkilökohtaista, jonka kummilapsesi on osoittanut vain sinun tietoosi. 

Olen jo pitkään tehnyt Suomen World Visionin kanssa yhteistyötä, ja koko sen ajan olen harkinnut kummilapsen ottamista. En vain koskaan ole osannut valita itselleni lasta - koska kaikkihan ansaitsevat tulla valituksi. Kun kuulin uudesta tavasta tulla kummiksi, jossa lapsi itse valitsee kumminsa, olin myyty. Olen myyty myös kummipoikani Ianin hymystä. Hän valitsi minut kummikseen! Minusta on ihanaa, että saan ja ennen kaikkea pystyn auttamaan.
Jannika B
Jannika B pitämässä kummilapsensa kuvaa