Kulupiirakka

75 %
suoraan avun tarvitsijoille

18,7 %
uusien lahjoittajien hankintaan ja työstämme tiedottamiseen

6,3 %
hallintokuluihin, kuten varojen käytön ja tulosten seurantaan


 

5 useimmin kysyttyä kysymystä kummiudesta


 

Question & Answer Section
Question
1. Meneekö apu perille?

Käytämme 75 % lahjoituksista suoraan äärimmäisessä köyhyydessä elävien lasten ja perheiden auttamiseksi. Kummina kuulet lahjoituksesi vaikutuksista vuosikirjeessä, uutiskirjeissä ja World Vision -lehdessä. Voit myös vierailla kummilapsesi luona itsenäisesti tai järjestämillämme opintomatkoilla. Samalla voit omin silmin todentaa avun perillemenon.

Question
2. Onko lahjoituksellani merkitystä?

Kummin tuella on suuri merkitys. Kummina muutat kummilapsesi elämän pysyvästi. Yhden kummin tuesta hyötyy kummilapsen lisäksi neljä muuta lasta samalla asuinalueella. Lapset saavat mahdollisuuden koulutukseen ja terveydenhoitoon ja aikuiset tukea ja koulutusta. Sinun tukesi sekä mahdollinen yhteydenpitosi kertovat lapselle, että hän on tärkeä ja että toivot hänelle hyvää.

Question
3. Onko lapsi olemassa?

Kaikki kummilapsemme ovat todellisia apua kaipaavia lapsia. Saat kummilapseltasi tervehdyksen pian kummiksi ryhdyttyäsi, ja halutessasi voit aloittaa hänen kanssaan kirjeenvaihdon. Kummilapsesi lähettää sinulle uuden kuvansa kerran vuodessa sekä mahdollisesti myös terveiset videolla. Saat meiltä myös vuosiraportin kummilapsesi kotiseudun kehittymisestä, sekä tietoa siitä, mihin tukesi on käytetty.

Question
4. Miksi kummimaksuni ei mene suoraan lapselle?

Parasta apua ovat kestävät muutokset. Yhden lapsen tai kohteen tukeminen köyhässä yhteisössä tuo välittömän ja hetkellisen avun, mutta ei auta ratkaisemaan pitkän aikavälin ongelmia. Kummitukesi käytetään muutoksiin, jotka parantavat alueen kaikkien lasten elämää ja tulevaisuutta.

Question
5. Mitä kummien tuella saadaan aikaan?

Kummien tuella parannetaan satojen tuhansien lasten elämää kehitysmaissa. Kummimaksuilla rahoitetaan pitkäjänteistä avustustyötä, joka puuttuu köyhyyden juurisyihin ja mahdollistaa pysyvän muutoksen. Edistämme lasten terveyttä, ravitsemusta, koulunkäyntiä ja muita lasten oikeuksia. Koulutamme vanhempia, opettajia ja paikallisia johtajia. Opetamme ihmisiä tunnistamaan omat oikeutensa ja ajamaan niitä yhdessä. Tuemme perheiden toimeentuloa esimerkiksi yrittäjyyskoulutuksella ja pienlainoilla. Suunnittelemme ja työskentelemmme yhdessä paikallisten kanssa alusta alkaen. Muutoksen voima on heissä itsessään.