Kutsu ystäväsi kummiksi

Kiitoksena yrityskumppanimme lahjoittaa 100 € rahalahjan kummilapsellesi.

Hei kummi,

Onko sinun lähipiirissäsi joku, joka haluaisi ryhtyä kummiksi kehitysmaan lapselle? Toteutamme tämän uuden kampanjan jo toista kertaa. Viime vuonna jopa 18 lasta löysi uuden kummin. Pyydä ystäväsi kummiksi ja kerro siitä meille. Kampanja on käynnissä 14.2.–31.3.2022. Yrityskumppanimme maksavat rahalahjasi kummilapsellesi. Rahalahjasta hyötyvät myös kummilapsesi kotiseudun muut lapset.

Miten rahalahja toimii?

World Vision -kummina voit halutessasi lähettää lapselle henkilökohtaisen rahalahjan. Rahalahja voi olla suuruudeltaan 100–150 euroa, ja sen voi lahjoittaa kerran vuodessa. Rahalahjasta 75 prosenttia menee kummilapsesi ja hänen perheensä käyttöön ja 25 prosenttia käytetään koko yhteisön lasten hyväksi esim. koulujen varustamiseen. Paikallinen työntekijämme tai vapaaehtoisemme neuvottelee lapsen ja perheen kanssa, mihin tärkeisiin hankintoihin raha käytetään. Usein sillä ostetaan kummilapselle koulutarvikkeita tai perheelle kotieläimiä. Saat selvityksen ja valokuvan siitä, mitä lahjalla on hankittu.

Mikäli kutsut ystäväsi kummiksi 31.3.2022 mennessä, yrityskumppanimme lahjoittavat tämän rahalahjan puolestasi. Rahalahja toimitetaan perille jouluksi 2022. Lisätietoja lahjasta ja sen vaikutuksista löydät täältä »

Osallistuminen on helppoa:

  1. Pyydä ystävääsi kummiksi
  2. Ystäväsi ryhtyy kummiksi verkkosivuillamme
  3. Lähetä vapaamuotoinen sähköposti asiakaspalvelu@worldvision.fi, jossa kerrot nimesi sekä ystäväsi nimen. Otsikoi sähköpostisi ”Kutsuin ystävän kummiksi”
  4. Kummilapsesi saa rahalahjan viimeistään jouluksi 2022
  5. Saat raportin rahalahjan käytöstä valokuvineen viimeistään kesällä 2023

Toivottavasti mahdollisimman moni teistä innostuu mukaan!

Lataa kummiesite annettavaksi ystävälle

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Kyllä. Tavoite on löytää mahdollisimman monelle apua tarvitsevalle lapselle kummi. Mikäli ryhdyt kummiksi 31.3.2022 mennessä, yritystukijamme lahjoittavat rahalahjan kummilapsellesi.

  • Silloin yritystukijamme maksavat myös vuoden 2023 rahalahjan. Voimme laittaa ensimmäisen rahalahjan matkaan joulukuussa ja toisen tammikuussa 2023. Voit myös antaa toisen 100 euron rahalahjan kummilapsesi kyläyhteisön hyväksi tai esimerkiksi ystäväsi kummilapselle. Kutsu mukaan niin monta ystävää kuin tahdot ja ole meihin yhteydessä, toteutamme lahjoitukset niin, että niistä on iloa mahdollisimman monelle kummilapselle.

  • Mikäli sinulla on useampi kummilapsi ja kutsut yhtä monta ystävää kummiksi, yrityskumppani lahjoittaa rahalahjat kaikille kummilapsillesi. Mikäli vain yksi ystävistäsi ryhtyy kummiksi, ilmoita meille sähköpostissasi kenelle kummilapsistasi haluat rahalahjan antaa.

  • Kyllä. Rahalahja voidaan kirjata lähtemään tammikuussa 2023. Vaihtoehtona on myös antaa rahalahja kummilapsesi kyläyhteisölle tai ystäväsi kummilapselle.

  • Rahalahjat laitetaan matkaan sitä mukaan, kun yritystukijoiltamme tulee lahjoituksia. Osa rahalahjoista lähtee matkaan jo keväällä ja kummi saattaa saada raportin jo syksyn aikana. Kuitenkin suurin osa yritystukijoistamme tekee lahjoituksen tähän yhteistyöhön jouluksi. Toteutamme tämän yritysyhteistyön muodon vasta toista kertaa, joten lisäksi varaamme aikaa yritystukijoiden kartoitukseen sekä yhteistyön huolelliseen toteutukseen. Toivottavasti mahdollisimman moni teistä innostuu mukaan!

Lue kampanjaan osallistuneiden kummien kokemuksia

Yrityksille

Tule yritystukijaksi. Tukesi auttaa uusien kummien hankinnassa ja lahjoittaa jouluksi avun köyhälle lapselle perheineen.

Kysy lisää:

Oona Rintala
Markkinointipäällikkö (yritysyhteistyö- ja suurlahjoittajasuhteet)
p. +358 46 878 3896
oona.rintala@worldvision.fi

World Visionin työntekijä näyttää kummin kirjettä hymyilevälle tytölle.
Emme malta odottaa, että pääsemme kertomaan mahdollisimman monelle lapselle, että oma suomalainen kummi on viimein löytynyt.