Tästä ei voi vaieta -lause ommeltuna huuliin

Anna äänesi tytöille

Suojele tyttöjä ja naisia lahjoituksella

Tyttöjen ja naisten oikeuksia loukataan joka sekunti. Tästä ei voi vaieta.

Tytöt kokevat jatkuvaa syrjintää ja epäoikeudenmukaisuutta sukupuolensa takia. Kehittyvissä maissa tyttöjä uhkaa lapsiavioliitot ja silpominen. Tytöt uhkaavat jäädä helpommin pois koulusta.

Kampanjoimme maaliskuussa tyttöjen ja naisten oikeuksien puolesta. Jokainen tyttö ansaitsee päästä kouluun, mikä antaa avaimet parempaan tulevaisuuteen. Jokainen tyttö ansaitsee myös elää lapsen elämää ilman pelkoa silpomisen tai lapsiavioliiton uhasta.

Olemme tehneet silpomisen ja lapsiavioliitojen vastaista työtä yli 20 vuotta. Työ tähtää siihen, että tytöt saavat kasvaa turvassa ja käydä koulua. Suojelemme tyttöjä ja äitejä myös äkillisissä kriiseissä kuten Ukrainan sodan keskellä.

Auttaa voit ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi tai ostamalla aineettoman lahjan.

image

Kuukausilahjoittaminen on helppo ja monipuolinen tapa auttaa

Suojelet tyttöjä silpomiselta ja pakkoavioliitolta. Lisäksi autat lapsia akuuttien kriisien ja sotien keskellä.  Tuet myös työtämme ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

Jos valitset kuukausilahjoituksesi maksutavaksi korttimaksun, maksut veloittuvat säännöllisesti antamaltasi kortilta. Mikäli maksat ensimmäisen kuukausimaksusi verkkopankissa tai MobilePaylla, lähetämme sinulle ohjeet e-laskun tilaamiseen. 

Pienin mahdollinen lahjoitussumma on 10€/kk

Kertalahjoitus

Kertalahjoituksen voi tehdä ostamalla tyttöjen ja naisten oikeuksia puolustavan aineettoman lahjan joko alta tai MobilePaysta. Mikäli haluat ostaa aineettoman lahjan MobilePaysta, mene osioon ”Lahjat” ja sieltä ”Hyväntekeväisyys”.  

Lisäksi voit tehdä haluamasi kertalahjoituksen MobilePaylla numeroon 45161.

Maaliskuussa tapahtuu

Mihin kuukausilahjoituksesi käytetään?

Kulurakenne

Kulurakenne

Käytämme 73 % varoista kehitysyhteistyöohjelmaan, joka sisältää myös kotimaassa tehtävän vaikuttamistyön lapsen oikeuksien puolesta sekä lahjoittajapalvelut. 21,5 % varoista käyttämme viestintään ja varainhankintaan ja 5,5 % käytämme yleishallintoon.

Suomen World Vision on voittoa tavoittelematon yhdistys, joten kaikki kasvun myötä saadut varat ohjataan avustuskohteisiin tai investoidaan seuraavien vuosien avustusbudjetin kasvattamiseen.

Annette Gothóni
Nälkäkriisi, Ukrainan kriisi, ilmastokriisi. Koskaan ei ole ollut yhtä monta syytä auttaa maailman lapsia.

Annette Gothóni

Suomen World Visionin toiminnanjohtaja

Miksi lahjoittaa World Visionille?

Yli 250 miljoonaa lasta asuu vaarallisissa paikoissa.

Usein kysytyt kysymykset

 • Lahjoituksesi käytetään erilaisten kriisien keskellä elävien lasten auttamiseksi. Kuukausilahjoittajana autat Ukrainan kriisiä pakenevia lapsia, suojelet tyttöjä silpomiselta ja pakkoavioliitoilta sekä autat lapsia selviytymään ilmastokriisin runtelemissa maissa.

  Ukrainan kriisissä autamme lapsia ja heidän perheitään toimittamalla konfliktin uhreille ruokaa ja tarvikkeita sekä tarjoamalla psykologista apua. Ilmastotyöllä autamme lapsia perheineen sopeutumaan ja selviytymään ilmastokriisin aiheuttamista haasteista kuten ruokapulasta. Silpomisen vastaisessa työssä koulutamme kyläyhteisöjä silpomisen vaaroista, rakennamme tytöille turvataloja ja järjestämme vaihtoehtoisia väkivallattomia aikuistumisriittejä.

  Osa lahjoituksestasi suunnataan myös erityisen haastaviin olosuhteisiin. Esimerkiksi Afganistanissa autamme pakolaislapsia ja Kongon demokraattisessa tasavallassa pitkittyneen konfliktin keskellä eläviä lapsia.

 • Kerromme työmme etenemisestä ja tuloksista säännöllisesti uutiskirjeessämme sekä kuukausilahjoittajien vuosiraportissa. Lisäksi julkaisemme jatkuvasti tarinoita kentältä, jotta voit lukea aikaansaamastasi muutoksesta.

 • Tällä hetkellä osa kuukausilahjoituksesta kanavoidaan Ukrainan kriisin uhreille. Lisäksi lahjoituksestasi käytetään Suomen World Visionin hallinnoimiin ilmastotyön projekteihin Etiopiassa sekä silpomisen vastaisen työn projekteihin Somaliassa ja Keniassa. Osa lahjoituksista käytetään erityisen vaikeiden olosuhteiden kohteisiin Afganistanissa ja Kongon demokraattisessa tasavallassa. Pieni osa lahjoituksista suunnataan myös katastrofivalmiutemme ylläpitämiseen, jotta katastrofin sattuessa pystymme auttamaan nopeasti siellä missä apua tarvitaan.

 • Olemme auttaneet maailman haavoittuvimpia lapsia perheineen jo 70 vuoden ajan lähes 100 maassa. Kiitos lahjoittajiemme tuen, pelkästään viimeisen viiden vuoden aikana olemme auttaneet 200 miljoonaa lasta. Toimintarakenteemme on läpinäkyvä ja pystymme seuraamaan lahjoitusvarojen käyttöä tarkasti.

 • Käytämme 76% varoista kehitysyhteistyöohjelmaan. Tukitoimintoihin kotimaassa käytetään 24%, josta viestintään 3%, varainhankintaan 16%, ja yleishallintoon 5%.

  Suomen World Vision on voittoa tavoittelematon yhdistys, joten kaikki kasvun myötä saadut varat ohjataan avustuskohteisiin tai investoidaan seuraavien vuosien avustusbudjetin kasvattamiseen.

Yhteistyössä

Yhteistyössä olevien yritysten logoja