Kummimaksut

Kummina voit päättää kummimaksusi suuruuden. Minimimaksu on 30 €/kk yhdestä kummilapsesta.

World Vision -kummina muutat kummilapsesi ja hänen ikätovereidensa elämää. Kummitukesi käytetään kaikkien alueen lasten hyväksi. Tukesi käynnistää muutosten ketjun: Lapset saavat mahdollisuuden koulunkäyntiin ja terveyteen. Lasten vanhemmat saavat uusia taitoja ja kehittävät uusia elinkeinoja. He oppivat myös vaikuttamaan oman yhteisönsä asioihin.

Kummimaksusi ei siis mene yksittäiselle lapselle tai perheelle. Parasta apua ovat kestävät muutokset, jotta asukkaat osaavat parantaa lastensa hyvinvointia senkin jälkeen, kun World Visionin työ alueella loppuu. Osa kummituesta käytetään esim. uusien hankkeiden käynnistämiseen, katastrofityöhön sekä yhteiskunnalliseen vaikuttamis- ja tiedotustoimintaan Suomessa ja kansainvälisesti. 

Katso videosta, miten kummius muuttaa kummilapsesi elämää.

Maksa kummimaksu kätevästi ja turvallisesti e-laskulla

Voidaksemme jatkossa käyttää mahdollisimman suuren osan kummien tuesta lasten auttamiseen, toivoisimme kummien maksavan kuukausittaisen tukensa e-laskulla. E-laskuun siirtyminen käy helposti näin:

  1. Kirjaudu omaan verkkopankkiisi 
  2. E-laskun tilaus löytyy pankistasi riippuen valikon Maksaminen/Maksut/Päivittäiset raha-asiat alta
  3. Valitse Tee uusi e-laskusopimus/Tilaa e-lasku/E-lasku, uusi laskuttaja (vaihtelee hieman pankeittain)
  4. Kirjoita laskuttajan nimi -hakukenttään Suomen World Vision ja hae laskuttajan tiedot esille
  5. Täytä e-lasku sopimuksen tiedot. E-laskutunnisteesi on asiakasnumerosi (=kumminumero), jonka olet saanut kummiksi ryhtyessäsi. Asiakasnumeron voit tarvittaessa tarkistaa asiakaspalvelustamme, asiakaspalvelu@worldvision.fi, tai p. 09 6818 300 (arkisin klo 10-15)
  6. Tarkista antamasi tiedot ja hyväksy sopimus tai vahvista tilaus pyydettäessä pankin turvaluvulla
  7. Kiitos! Saamme ilmoituksen e-laskusopimuksesta pankistasi 2-4 viikon kuluessa ja tämän jälkeen saat kummimaksun joka kuukausi automaattisesti verkkopankkiisi. Sinun tarvitsee vain hyväksyä lasku veloitettavaksi tililtäsi tai voit myös valita kummimaksullesi automaattisen hyväksynnän, jolloin laskua ei tarvitse käydä erikseen hyväksymässä.

Kummimaksu pankkisiirtoa käyttäen

Voit maksaa kummimaksut tilisiirtolomaketta käyttäen. Tilinumero kummimaksuille on: FI32 8000 1570 7681 36. Merkitse viitteeksi henkilökohtainen viitenumerosi, jonka löydät kummipaketissa tai sähköpostissa tulleesta tilisiirtolomakkeesta. Viitenumerosi pysyy jokaisessa maksussa samana. Jos haluat esitäytetyn tilisiirtolomakkeen erikseen joka kuukaudelle, ota yhteys asiakaspalveluumme

Kummina muutat maailmaa

Kummina muutat maailmaa