Kummimaksut

Kummina voit päättää kummimaksusi suuruuden. Minimimaksu on 30 €/kk yhdestä kummilapsesta.

World Vision -kummina muutat kummilapsesi ja hänen ikätovereidensa elämää. Kummitukesi käytetään kaikkien alueen lasten hyväksi. Tukesi käynnistää muutosten ketjun: Lapset saavat mahdollisuuden koulunkäyntiin ja terveyteen. Lasten vanhemmat saavat uusia taitoja ja kehittävät uusia elinkeinoja. He oppivat myös vaikuttamaan oman yhteisönsä asioihin.

Kummimaksusi ei siis mene yksittäiselle lapselle tai perheelle. Parasta apua ovat kestävät muutokset, jotta asukkaat osaavat parantaa lastensa hyvinvointia senkin jälkeen, kun World Visionin työ alueella loppuu. Osa kummituesta käytetään esim. uusien hankkeiden käynnistämiseen, katastrofityöhön sekä yhteiskunnalliseen vaikuttamis- ja tiedotustoimintaan Suomessa ja kansainvälisesti. 

Katso alla olevasta videosta, miten kummius muuttaa kummilapsesi elämää.

Ota käyttöön turvallinen e-lasku

1. Tee e-laskusopimus omassa verkkopankissasi.
2. Valitse laskuttajaluettelosta Suomen World Vision.
3. Sinulta kysytään tunnistetietoa, joka on asiakasnumerosi. Olet saanut sen liittyessäsi kummiksi. Tarvittaessa voit kysyä asiakasnumeron asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@worldvision.fi, p. 096 818 300
4. Pankkisi ilmoittaa meille e-laskusopimuksestasi, ja lähetämme laskut jatkossa suoraan verkkopankkiisi. Sinun tarvitsee vain tarkastaa lasku ja hyväksyä maksu veloitettavaksi tililtäsi. Voit myös valita, että meiltä tuleva e-lasku maksetaan jatkossa automaattisesti ilman eri hyväksyntää.
5. Ota maksuton e-lasku käyttöön verkkopankissasi.

Lisätietoa e-laskun käyttöönotosta saat omasta pankistasi tai e-lasku.info

Kummimaksu pankkisiirtoa käyttäen

Voit maksaa kummimaksut tilisiirtolomaketta käyttäen. Tilinumero kummimaksuille on: FI32 8000 1570 7681 36. Merkitse viitteeksi henkilökohtainen viitenumerosi, jonka löydät kummipaketissa tai sähköpostissa tulleesta tilisiirtolomakkeesta. Viitenumerosi pysyy jokaisessa maksussa samana. Jos haluat esitäytetyn tilisiirtolomakkeen erikseen joka kuukaudelle, ota yhteys asiakaspalveluumme

Kummina muutat maailmaa

Kummina muutat maailmaa