Avoin työpaikka: Markkinointipäällikkö

18/06/2018 - 16:47

Hei, tuloksentekijä!

Tule tekemään merkityksellistä työtä:
Suomen World Vision etsii varainhankintansa tueksi

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme kokenutta markkinoinnin osaajaa vastaamaan yhdessä tiimin kanssa varainhankinnasta uusien lahjoittajien ja tukijoiden hankkimiseksi. Työsi kautta palvelet niitä kehitysmaan lapsia, joille lahjoittajamme antavat toivon, taidot ja tulevaisuuden.

Varainhankintatiimissä osallistut markkinoinnin strategiseen suunnitteluun, vuosisuunnitelmien laatimiseen sekä niihin pohjautuvien markkinointitoimenpiteiden toteuttamiseen, budjetointiin, analysointiin ja seurantaan. Osallistut aktiivisesti varainhankinnan kokonaissuunnitteluun, kehittämiseen ja toteutukseen. Teet tiiviistä yhteistyötä oman tiimisi lisäksi kaikkien organisaatiomme osaajien kanssa.

Sinulla on työssäsi mainiot onnistumisen mahdollisuudet, kun hallitset markkinointiviestinnällisen sisällöntuotannon. Työstät nopeasti mielenkiintoista ja myyvää tekstiä mm. uutiskirjeisiin ja verkkopalveluun. Verkkopalveluosaamisesi avulla osaat hyödyntää digitaalista markkinointia tavoitteidemme toteuttamiseksi. Seuraat ja hyödynnät markkinoinnin uusia tuulia. Olet tottunut johtamaan isojakin projekteja ja viemään ne loppuun sovitussa aikataulussa. Osaat arvioida milloin toimia itsenäisesti ja oma-aloitteisesti; toisaalta nautit yhteistyöstä monien yhteistyö-kumppaneidemme kanssa. Jos sinulla on kokemusta b-to-c myynnistä ja markkinoinnista, saat koko varainhankintatiimimme twerkkaamaan innosta.

Sinun ei tarvitse olla täydellinen – tärkeintä on, että olet kannustava ja positiivinen tiimipelaaja, etkä pelkää virheitä. Toivomme kuitenkin soveltuvaa koulutusta ja useamman vuoden työkokemusta markkinoinnista. Arvostamme itsenäistä ja ripeäotteista työskentelytapaa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä nähdä kokonaisuuksia unohtamatta yksityiskohtia. Tehtävän hoito edellyttää erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielekkään työn osana dynaamista ja mukavaa tiimiä. Tekemisen meininkiä leimaa rohkeus ja innostus sekä työmme tuloksellisuuteen liittyvä vastuu. Parhaimmat tulokset voimme saavuttaa vain yhteistyössä muiden kanssa. Markkinoinnin asiantuntemuksesi ansiosta pystymme auttamaan yhä useampaa lasta.

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, lähetä lyhyt hakemus ja CV järjestömaailmaan sopivine palkkatoivomuksineen 4.7.2018 mennessä sähköpostilla: minna.clergeaud@worldvision.fi. Tehtävä on vakituinen ja alkaa elokuussa.

Suomen World Vision on lasten elinoloja ja oikeuksia edistävä kristillishumanitaarinen kehitysyhteistyöjärjestö ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 100 miljoonaa ihmistä. Katso lisää: worldvision.fi ja facebook.com/SuomenWorldVision/