Avoin työpaikka: ohjelma-asiantuntija (Afrikka)

28/02/2018 - 12:03

 

Tervetuloa tärkeään työhön: Suomen World Vision etsii kehitysyhteistyön ohjelmatiimin vahvistukseksi 

Ohjelma-asiantuntijaa (Program advisor) vastuualueena Afrikka

Ohjelma-asiantuntijana suunnittelet, seuraat, raportoit ja arvioit järjestön kehitysyhteistyöohjelmaan kuuluvia hankkeita yhteistyössä kumppanien kanssa.

 

Tuotat viestintä- ja taustamateriaalia asiakaspalvelun ja varainhankinnan käyttöön sekä viestinnän ja vaikuttamistyön tueksi.

 

Osallistut kohdealueesi ohjelmien ja hankkeiden kehittämiseen yhteistyössä ko. alueen kumppaneiden kanssa. Työskentelet ohjelmatiimissä ohjelmajohtajan alaisuudessa itsenäisesti ja vastuullisesti. 

 

Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa sinua auttaa seuraavanlainen osaaminen:

 

• kehitysyhteistyön hankehallinnon osaaminen ja 6–8 vuoden työkokemus kehitysyhteistyöstä sekä vahva kehityspolitiikan tuntemus

• ulkoministeriön ohjelmatuen tuntemus ja vahva tulosperustaisen kehitysyhteistyön osaaminen sekä kokemus rahoitushauista

• elinkeinojen kehittämiseen ja nuorisotyöllisyyden edistämiseen liittyvien teemojen tuntemus

• vastuualueen kulttuurin ja toimintaympäristön tuntemus

• vahva viestinnällinen osaaminen sekä kyky toimia yhteistyössä erilaisten ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Arvostamme myös kokemusta yritysyhteistyöstä.

 

Soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi edellytämme hakijoilta suomen ja englannin kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. 

 

Työ vaatii omatoimisuutta, priorisointikykyä, järjestelmällisyyttä, tarkkuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. 

 

Tarjoamme innostavan ja monipuolisen työn myönteisessä ja eteenpäin katsovassa työyhteisössä kehitysyhteistyön näköalapaikalla. Tehtävä on vakinainen ja sisältää jonkin verran matkustamista.

 

Tiedustelut: ohjelmajohtaja Annette Gothóni, 040 59 50 892, ti 6.3. klo 10–12 ja to 8.3. klo 10–12.

 

Haethan tehtävään heti, sillä paikka täytetään mahdollisimman pian. Lähetä hakemus ansioluettelon ja palkkatoiveen kera osoitteeseen minna.clergeaud@worldvision.fi. Viimeinen hakupäivä on 15.3.2018.

 

Suomen World Vision on lasten elinoloja ja oikeuksia edistävä kristillishumanitaarinen kehitysyhteistyöjärjestö ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 100 miljoonaa ihmistä. Katso lisää: www.worldvision.fi ja www.facebook.com/SuomenWorldVision/