Sami Hedbergin ja ystävien show Nelosella perjantaina 8.12.

Lähettiläämme ja kummimme Sami Hedberg ja Piritta Hagman juonsivat 22.11. Helsingin Apollossa ennennäkemättömän musiikki- ja stand-up-shown. Se esitetään Nelosella viisi kertaa joulu-tammikuun aikana. Ensiesitys on 8.12. klo 20.  Mikä yhdistää sinua ja Pete Parkkosta, Mikko Harjua, Signmarkia, Club for Fivea, Jannaa, Niko Kivelää, Jacke Björklundia, Sami Pitkämön Orkesteria, Riku Niemistä, Maaret Kalliota ja Pekka Hyysaloa? Tietysti halu tehdä hyvää kehitysmaiden lasten puolesta.  Kaikki nämä tähdet ja muut

Lähettiläämme ja kummimme Sami Hedberg ja Piritta Hagman juonsivat 22.11. Helsingin Apollossa ennennäkemättömän musiikki- ja stand-up-shown. Se esitetään Nelosella viisi kertaa joulu-tammikuun aikana. Ensiesitys on 8.12. klo 20.

Mikä yhdistää sinua ja Pete Parkkosta, Mikko Harjua, Signmarkia, Club for Fivea, Jannaa, Niko Kivelää, Jacke Björklundia, Sami Pitkämön Orkesteria, Riku Niemistä, Maaret Kalliota ja Pekka Hyysaloa? Tietysti halu tehdä hyvää kehitysmaiden lasten puolesta.

Kaikki nämä tähdet ja muutaman muun yllätysvieraan näet Nelosella perjantaina 8.12. klo 20 ensi-iltansa saavassa viihdeillassa. Viihteen lisäksi tutustumme ohjelmassa kummien ja muiden tukijoidemme avulla tehtävään työhön kolmella eri mantereella. Tiedossa on ainakin liikuttava kummin ja kummilapsen kohtaaminen Perussa, tutustuminen kolmen pienen tytön arkeen Kambodzan Santukissa sekä tuoreita kuulumisia Sami Hedbergin omasta nimikkohankkeesta Ugandasta.

Jos olet miettinyt helppoa keinoa kertoa perheellesi ja ystävillesi kummiudesta ja tuellasi tekemästämme työstä, niin laita popkornit mikroon ja kerää hyvä porukka kotisohvallesi nauttimaan hyvästä viihteestä ja tiukasta asiasta. TV-taltioinnin ensiesitystä varten luodussa Facebook-tapahtumassa jaamme parhaita paloja illasta sekä myös ennennäkemätöntä materiaalia kulissien takaa.