Lahjoita

Aineeton lahjakauppa

Aineettoman lahjan avulla teet hyvää lähellä ja kaukana. Lahjan avulla lähetät apua sinne missä sitä eniten tarvitaan. Samalla voit ilahduttaa ystävääsi sähköisellä tai tulostetulla kortilla, joka kertoo lahjoituksen merkityksen.

Lahja voi olla myös oma kertalahjoituksesi apua tarvitseville lapsille.

Kukallinen kuosi, jonka päällä lukee
Kukallinen kuosi, jonka päällä lukee

Suodata valintoja

Näin lahjakauppa toimii

Aineettoman lahjan avulla teet hyvää lähellä ja kaukana. Lähetät apua sinne missä sitä eniten tarvitaan ja ilahdutat läheistäsi sähköisellä tai tulostetulla kortilla, joka kertoo lahjoituksen merkityksen. Lahja voi myös olla oma kertalahjoituksesi apua tarvitseville lapsille.

  • Valitse mieluinen lahja: Vuohi, ilmastotyö tai silpomisen vastainen työ, lahjoituskohteita on monia.
  • Läheisesi ilahtuu lahjasta: Aineeton lahja on mainio lahjavaihtoehto monenlaisiin juhliin. Voit silti aina käyttää aineettomat lahjamme vain kertalahjoituksesi apua tarvitseville lapsille.
  • Lahja toimitetaan perille: Aineettoman lahjan avulla autat apua tarvitsevia lapsia ja heidän perheitään.

Lahjakaupan lahjat ovat esimerkkejä avustustyöstämme eri puolilla maailmaa ja lahjoitukset käytetään siellä missä apua eniten tarvitaan. Lahjoitukset mahdollistavat mm. äitiyspakkauksien jakamisen Etelä-Sudanissa, metsitystyön Etiopiassa sekä silpomisen vastaisen työn Keniassa ja Somaliassa. Lisäksi tuottoja ohjataan hätäapuun ympäri maailmaa sekä pitkäkestoiseen kehitystyöhön.