Meistä
Tältä sivulta löydät usein kysytyt kysymykset kummiudesta, toiminnastamme sekä rekrytoinnista.
Usein kysyttyä kummiudesta
Kummina käynnistät hyviä asioita, jotka johtavat pysyviin muutoksiin ja köyhyyden kierteen katkeamiseen.
Kummius on helppo, tehokas ja iloinen tapa auttaa kehitysmaassa asuvaa lasta ja hänen koko yhteisöään. Annat kummilapsellesi mahdollisuuden olla lapsi. Saat olla tukena hänelle hänen kasvaessaan kohti aikuisuutta.
Autat alueen aikuisia tekemään muutoksia, jotka takaavat lapsille paremman tulevaisuuden. Kummilapsesi kotiseudun kaikki lapset saavat mahdollisuuden koulunkäyntiin, terveydenhuoltoon ja riittävään ravintoon. Yhden kummin tuesta hyötyy paitsi kummilapsi, myös keskimäärin neljä muuta lasta samalla asuinalueella.
Kyllä. Voit valita lapsen Kambodzasta, Keniasta, Ruandasta, Ugandasta tai Burundista. Ryhdy kummiksi -sivulla on esillä kustakin maasta kauimmin omaa kummia odottanut lapsi. Jos sinulla on erityistoiveita omasta kummilapsesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Tällä hetkellä suurin osa vailla kummia olevista lapsista on poikia. Jos voit ryhtyä kummiksi pojalle, otamme apusi erityisen kiitollisina vastaan. World Visionin kummihankkeissa avustasi hyötyvät joka tapauksessa kylän kaikki lapset – myös siskot!
Halutessasi voit myös ryhtyä kummiksi niin, että lapsi saa itse valita sinut kummikseen. Lue lisää »
Useimmista lapsista on olemassa pieni tervehdysvideo, jossa näet lapsen puhumassa omalla äidinkielellään. Kun olet ryhtynyt kummiksi, saat esittelyn kummilapsestasi ja siitä, miten autamme hänen asuinalueellaan. Voit lähettää hänelle heti tervehdyksen My World Vision -kummiportaalissa.
Kummilapsesi lähettää sinulle kirjeen, jossa hän kertoo tarkemmin itsestään. Saat kirjeen luettavaksesi kummien My World Vision -portaaliin noin kolmen kuukauden sisällä kummiksi ryhtymisestä.
Suurin osa kummeistamme saa kummilapseltaan myös vuosittain lyhyen videon!
Joka vuosi saat vuosiraportin, jossa on lapsen tuore kuva ja hänen terveisensä.
Lähetämme sinulle sähköisen uutiskirjeemme, videoita ja lehtemme, joissa kerromme miten yhteinen työmme kummilapsesi kotiseudulla edistyy.
Parasta apua ovat kestävät muutokset. Siksi kummitukesi käytetään muutoksiin, jotka koituvat alueen kaikkien lasten hyväksi. Ohjaamme lasten vanhempia kehittämään uusia elinkeinoja. Parannamme kouluopetuksen laatua. Koulutamme asukkaista terveysvapaaehtoisia, jotka neuvovat perheitä hoitamaan lasten aliravitsemusta oikein. Opetamme alueen asukkaita ajamaan asioitaan, jotta lapset saisivat parempaa terveydenhoitoa ja koulutusta.
Sinun avullasi uusi sukupolvi saa merkittävästi paremman ponnahduslaudan elämään – terveen lapsuuden, koulutuksen ja voiman asioiden muuttamiseen. Näin asukkaat osaavat parantaa omaa hyvinvointiaan senkin jälkeen, kun World Visionin työ alueella loppuu.
Kummilapset ovat muihin alueen lapsiin verrattuna sillä tavalla erityisessä asemassa, että World Vision seuraa heitä ja heidän perheittensä tilannetta säännöllisesti. Työntekijämme tai kouluttamamme vapaaehtoiset vierailevat kummilapsesi kotona kolmen kuukauden välein. Tuolloin seurataan, että kummilapsesi käy koulua, hänen terveydentilansa on hyvä ja hän saa tarvittavat rokotukset. Hänen perheelleen kerrotaan, mihin koulutuksiin ja toimintaryhmiin lapset ja muut perheenjäsenet voivat osallistua. Perhettä myös tarvittaessa ohjataan avun piiriin.
Kummius merkitsee lisäksi sitä, että kummilapsellasi on ystävä kaukana Suomessa. Lapselle on tärkeää tietää, että on olemassa joku, joka ajattelee häntä.
Sinun tukesi ja mahdollinen yhteydenpitosi kertovat, että hän on tärkeä, vaalit lapsuutta ja toivot hänelle hyvää. Se voi olla hänelle uusi ja merkittävä kokemus, sillä hän saattaa asua kulttuurissa, jossa hän ei ole kokenut tätä aikaisemmin.
Viesteissäsi voit esimerkiksi kannustaa häntä koulunkäyntiin ja kertoa lapsen vanhemmille, että koulutyö on lapsen tärkein työ.
Halutessasi voit myös säännöllisen kummimaksusi lisäksi lahjoittaa 100-150 euron rahalahjan, joka käytetään juuri sinun kummilapsesi perheen tilanteen parantamiseen, mahdollisimman käänteentekevällä tavalla.
Kyllä. Kummi voi vierailla omatoimimatkalla kummilapsen kotimaassa ja tavata myös kummilapsensa hänen kotiseudullaan. Kummin on myös mahdollista osallistua järjestämällemme opintomatkalle, jossa vieraillaan kummilapsen kotiseudulla ja tutustutaan kummien tuella tehtyyn työhön. Oman kummilapsen kohtaaminen on monesti matkan kohokohta.
Kyllä! Kummiksi voi ryhtyä kuka tahansa ilman yläikärajaa. Kummina voi toimia myös vaikkapa perhe, yritys, koululuokka tai kaveriporukka. Alaikäiset ja holhouksen alaiset voivat ryhtyä kummiksi huoltajan suostumuksella. Jokaisella kummilapsella on vain yksi kummi tai kummiryhmä.
Kummien tuella parannetaan satojen tuhansien lasten elämää kehitysmaissa.
Kummilapset ja heidän perheensä elävät äärimmäisessä köyhyydessä. Kummimaksuilla rahoitetaan pitkäjänteistä kehitysyhteistyötä, joka puuttuu köyhyyden syihin ja mahdollistaa pysyvän muutoksen.
Edistämme lasten terveyttä, ravitsemusta, koulunkäyntiä ja muita lasten oikeuksia. Koulutamme vanhempia, opettajia ja paikallisia johtajia sekä kannustamme yhteisöä pitämään huolta kaikista lapsistaan. Ohjaamme ihmisiä tunnistamaan omat oikeutensa ja ajamaan niitä yhdessä. Tuemme perheiden toimeentuloa koulutuksella ja pienlainoilla.
Yhden kummin tuesta hyötyy paitsi kummilapsi, myös keskimäärin neljä muuta lasta samalla asuinalueella.
Jotta saavuttaisimme kestäviä tuloksia, suunnittelemme ja työskentelemmme yhdessä yhteisön kanssa alusta alkaen. Muutoksen voima on paikallisissa ihmisissä.
Tuloksia syntyy, kuten Intian Ambegaonissa:
- Saimme kitkettyä kroonisen aliravitsemuksen alueelta kokonaan. Työmme alkaessa yli puolet lapsista kärsi kroonisesta aliravitsemuksesta.
- Nykyään lähes kaikilla perheillä Ambegaonissa on kunnollinen vessa. Työmme alkaessa wc oli vain 13 prosentilla kotitalouksista.
- Työmme alkaessa vain 25 prosenttia lapsista aloitti yläkoulun. Vuonna 2018 kaikki alueen lapset jatkoivat yläkouluun.
Tehtävämme on saada aikaan pysyviä muutoksia kehitysmaiden lasten elämässä.
Meille annetut lahjoitukset tavoittavat avuntarvitsijat tehokkaasti. Käytämme jokaisesta lahjoitetusta eurosta vähintään 75 senttiä kehitysyhteistyöhön.
Vaikuttavuus ja tuloksellisuus ovat työllemme erittäin tärkeitä. Suomen World Vision panostaa kehitysyhteistyön arviointiin, seurantaan ja työn kehittämiseen.
Kehitysyhteistyöohjelmamme syntyvät huolellisen suunnittelun pohjalta. Suomalainen ohjelmavastaavamme on tiiviisti yhteydessä paikallisen World Visionin toimistoon. Seuraamme työmme edistymistä tiiviisti ympäri vuoden. Joka viiden vuoden välein ulkopuolinen taho arvioi työtämme laajalti.
Suomen World Visionin rahankäyttöä valvotaan. Tilintarkastustoimisto KPMG tarkastaa tilimme, ulkoasiainministeriölle laadittavan yksityiskohtaisen raportin varojen käytöstä sekä lääninhallitukselle raportoitavan rahankeräystilityksen.
Kummit voivat perehtyä työmme tuloksiin vuosikirjeessä, uutiskirjeissä ja World Vision -lehdessä. Kerran vuodessa kummi saa kummilapseltaan vuosiraportin, jossa on kummilapsen uusi kuva, tervehdys ja tietoa viime aikojen työstämme.
Kummit voivat myös itse vierailla kummilapsensa luona omatoimimatkalla tai Suomen World Visionin järjestämällä opintomatkalla. Samalla voi omin silmin todentaa avun perillemenon.
Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kummiutta koskeviin tiedusteluihin.
Suomen World Vision on ulkoasiainministeriön kumppanuusjärjestö, Vastuullinen lahjoittaminen VaLa ry:n perustajajäsen sekä itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä World Visionia.
Kummius kasvattaa tuntemusta eri kulttuureista ja antaa auttamisen iloa. Kummius on helppo auttamisen tapa, joka ei vaadi kummilta paljoa.
Saat säännöllisesti tietoa kummilapsestasi ja siitä työstä, jota tuellasi tehdään. Sinulla on myös mahdollisuus tutustua muihin kummeihin kummitapahtumissa ja muun muassa Facebookissa.
Kun olet ilmoittautunut kummiksi, saat perustiedot kummilapsestasi ja työstä, jota teemme hänen asuinalueellaan. Saat häneltä tervehdysvideon ja kirjeen. Joka vuosi saat vuosiraportin, jossa on kummilapsesi uusi kuva, tervehdys sekä tietoa viime aikojen työstämme. Saat kummilapseltasi myös joulukortin. Useimmat kummimme saavat myös kummilapselta vuosittain tervehdysvideon.
Halutessasi voit viestittää tai kirjoittaa kummilapsellesi tai tavata hänet hänen kotiseudullaan.
Kummina saat kerran vuodessa ilmestyvän World Vision -lehden, useamman kerran vuodessa ilmestyvän sähköisen uutiskirjeen, vuosikirjeen ja videoita, jotka kertovat työmme edistymisestä.
Kummina voit olla varma, että sinua ajatellaan lämmöllä tuhansien kilometrien päässä.
Kummius ei automaattisesti pääty siihen, kun kummilapsi täyttää 18 vuotta. Tuolloin työntekijämme arvioivat, mikä lapsen tilanne on ja tarvitseeko hän yhä tukeamme. 18-vuotiaalla voi olla yhä peruskoulu kesken, sillä kehitysmaissa lapset saattavat aloittaa koulun vasta hyvän matkaa yli 10-vuotiaana. Jos kummius tähän lapseen päättyy, otamme sinuun yhteyttä ja tarjoamme uutta kummilasta. Muussa tapauksessa kummius tähän lapseen jatkuu yhä. Vanhimmat kummilapsemme ovat yleensä noin 20-vuotiaita.
Kummin suhde kummilapseensa voi joskus päättyä siksi, että kummilapsen perhe muuttaa pois alueelta esimerkiksi työn perässä. On myös mahdollista, että lapsi muuttaa opintojen vuoksi toiselle paikkakunnalle tai muualla asuvien sukulaisten luo. Tällöin ehdotamme kummille uutta avun tarpeessa olevaa kummilasta.
Kummisuhde yhteen lapseen päättyy, kun World Visionin työ on tullut hänen kotiseudullaan päätökseen ja alueen lapsilla on edellytykset hyvään tulevaisuuteen. Tuolloin siirrymme työskentelemään uudelle alueelle, jopa eri maahan, ja ehdotamme kummille uutta kummilasta sieltä. Työmme yhdellä alueella kestää noin 10-15 vuotta.
Kummiksi kannattaa alkaa, vaikka et voisi sitoutua olemaan kummina koko 10-15 vuotta jonka työskentelemme lapsen kotiseudulla. Jo kolmen vuoden kummius antaa lapselle hyvän alun! Jos joudut keskeyttämään kummiutesi, Suomen World Vision sitoutuu huolehtimaan kummilapsesta.
Teemme työtämme maailman köyhimpien lasten ja perheiden parissa. Kun valitsemme avustuskohdetta, tärkeitä asioita ovat lapsikuolleisuus, lukutaito, koulutus-, varallisuus- ja työllisyysasteet sekä tasa-arvokysymykset.
Suomen World Visionilla on pitkäkestoisia kehitysyhteistyöhankkeita Burundissa, Keniassa, Ugandassa, Ruandassa, Kambodzassa, Intiassa ja Perussa.
Esimerkiksi Intia luokitellaan nykyään keskituloiseksi maaksi. Siitä huolimatta kolmasosa maailman aliravituista lapsista on intialaisia. Varallisuus ja hyvinvointi ovat jakautuneet Intiassa hyvin epätasaisesti.
Aloite yhteistyöhön voi tulla paikalliselta yhteisöltä tai kyseisen maan World Visionilta. Sen jälkeen alueella tehdään tutkimus, ennen kuin päätös yhteistyön käynnistymisestä solmitaan. On tärkeää, että alueen asukkaat ja viranomaiset lähtevät työhön aktiivisesti mukaan. Yhteistyössä laaditaan 10–15 vuotta kestävä kehitysyhteistyöohjelma, jonka suuntaa ja toimintatapoja seurataan säännöllisesti.
Kummilapset valitaan yhteisön köyhimmistä perheistä. Valintaan vaikuttavat muun muassa perheen taloudellinen ja terveydellinen tilanne sekä sosiaalinen asema. Lapset ovat yleensä kouluaan aloittelevia tai muutoin eniten tukea tarvitsevia.
Kummilapsen valinnassa on myös tärkeää, että perhe sitoutuu tukemaan lapsen koulunkäyntiä, eikä lapsi joudu keskeyttämään kouluaan mennäkseen töihin.
Kyllä. Autamme kaikkia uskontoon ja etnisyyteen katsomatta. Apumme ei katso avun saajan uskontoa. Maissa, joissa työskentelemme, on useita eri uskontoja: esimerkiksi Intiassa on buddhalaisia ja hindulaisia. Työmme perustuu kristilliseen lähimmäisenrakkauteen, mutta emme tee lähetystyötä.
Kyllä, myös yritys voi ryhtyä kummiksi. Yrityskummiuden lahjoitussumma on alkaen 360 € vuodessa, joten se soveltuu pienyrityksillekin. Myös esimerkiksi oppilaitos, seura tai yhdistys voi ryhtyä kummiksi.
Kysy lisää ja ryhdy kummiksi: asiakaspalvelu@worldvision.fi tai soita numeroon 096 818 300 (ark. 10–15).
Lahjoittaminen on aina vapaaehtoista ja perustuu lahjoittajiemme tahtoon auttaa kaikkein heikoimmassa asemassa olevia lapsia. Jos haluat luopua kummiudestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 096 818 300 (ark. klo 10–15) tai lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@worldvision.fi.
Tarjoamme mielellämme vaihtoehtoja lahjoituksesi perumiselle, jos tarvitset tilapäistä helpotusta maksuihin. Kummimaksuasi voidaan pienentää tai maksu voidaan laittaa kokonaan tauolle määräajaksi. Otathan meihin yhteyttä, sovitaan sinulle sopivasta
vaihtoehdosta. Kummimaksun muutoksista ei mene tietoa kummilapsellesi ja hänen perheelleen. Kummius jatkuu normaaliin tapaan myös maksutauon aikana.
Usein kysyttyä, yleistä
Olemme yksi Suomen suurimmista avustusjärjestöistä ja osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä. Suojelemme lapsia ja puolustamme heidän oikeuksiaan eri puolilla maailmaa.
Olemme poliittisesti riippumaton ja yksittäisiin kirkkokuntiin sitoutumaton kehitysyhteistyöjärjestö. Työmme lähtökohta on kristillinen lähimmäisenrakkaus. Autamme siellä, missä tarve on suurin uskontoon, etniseen taustaan tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta.
Lahjoittajiemme tuella autamme noin kahta miljoonaa lasta ja aikuista.
Suomen World Vision perustettiin 1983. Tuolloin noin sadalla suomalaisella oli kummilapsi muiden maiden World Vision -toimistojen kautta. Kummien aloitteesta syntyi Suomen World Vision, jonka ensimmäinen toiminnanjohtaja oli Ulla Tervo.
Autamme kaikkia uskontoon tai etniseen taustaan katsomatta. Keskitymme kaikista heikoimmassa asemassa olevien lasten ja nuorten auttamiseen. Suomen World Visionin avun piirissä on noin kaksi miljoonaa ihmistä.
Toimimme Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Meillä on suomalaisten rahoittamia kehitysyhteistyöohjelmia mm. Keniassa, Ruandassa, Burundissa ja Kambodzassa. Hätäapuoperaatioihin osallistumme tarpeen mukaan eri puolilla maailmaa. Lue lisää »
Suojelemme lapsia ja puolustamme heidän oikeuksiaan köyhyyden keskellä kehittyvissä maissa sekä erityisen haastavissa olosuhteissa erilaisten kriisien keskellä.
Teemme kehitysyhteistyötä, jolla parannetaan olosuhteita pitkäkestoisesti; tuemme esimerkiksi lasten koulunkäyntiä tai perheiden toimeentuloa. Pääasiallinen työmuotomme on 10–15-vuotiset aluekehitysohjelmat.
Toteutamme kehitysyhteistyön ja humanitaarisen avun projekteja mm. vammaisten ihmisten tukemiseksi pakolaisleireillä sekä slumminuorten työllistymiseksi ja sukupuolten tasa-arvon toteutumiseksi. Tyttöjen silpomisen vastaista työtä olemme tehneet jo yli 20 vuotta.
Osallistumme lisäksi kansainvälisen World Visionin humanitaarisen avun (hätäapu, katastrofiapu) operaatioihin, joissa vastataan äkilliseen hätään ja pyritään lievittämään esimerkiksi aseellisen konfliktin tai luonnonkatastrofin uhrien hätää. Jäämme auttamaan yhteisöjä myös jälleenrakennuksessa, jotta perheet pystyvät rakentamaan elämänsä uudelleen katastrofin jälkeen.
World Visionin kummit ja muut tukijat muuttavat maailmaa joka päivä. Työmme tulokset ovat merkittäviä. Tässä muutamia esimerkkejä:
- Joka 10. sekunti yksi uusi ihminen saa puhdasta vettä käyttöönsä.
- Joka 60. sekunti yksi uusi perhe saa työkalut, joilla se katkaisee köyhyyden kierteen.
- Kun autat yhtä lasta, myös neljä muuta lasta hyötyy tuestasi.
Humanitaarisen avun operaatioissa pyritään lievittämään esimerkiksi aseellisen konfliktin tai luonnonkatastrofin uhrien hätää. Kansainvälisellä World Visionilla on käytössä luokitus, jolla arvioidaan katastrofien ja kriisien laajuus ja vakavuus. Suomen World Vision osallistuu humanitaarisiin operaatioihin keräämällä varoja, joilla tuetaan World Visionin avustusoperaatiota paikan päällä. World Vision on tehnyt yli 70 vuotta avustustyötä humanitaarisissa kriiseissä. Kokemus, tietotaito, logistiikka sekä kansainvälinen verkosto mahdollistaa operaation käynnistämisen erittäin nopeasti. Hätäapuna jaamme esimerkiksi ruokaa, puhdasta vettä, hygieniatarvikkeita tai telttoja. Järjestämme lapsille turvallisia leikki- ja koulutiloja sekä terveyspalveluita. Suomesta ei lähetetä omia avustustyöntekijöitä kriisialueelle.
Saamme hieman yli puolet rahoituksestamme kummeilta ja muilta yksityisiltä tukijoilta sekä yritysyhteistyökumppaneilta. Noin 35 % rahoituksestamme tulee Suomen ulkoministeriöltä, jonka kumppanuusjärjestö olemme. Muu julkinen tuki (n. 10%) sisältää esimerkiksi Euroopan unionilta ja YK-järjestöiltä saamamme rahoituksen. Lue lisää »
Kyllä. Varoista 75 % käytetään avustustyöhön ja lasten oikeuksien parantamiseen. 20 % varoista käyttämme viestintään ja varainhankintaan ja 5 % käytämme yleishallintoon.
Suomen World Vision on voittoa tavoittelematon yhdistys, joten kaikki kasvun myötä saadut varat ohjataan avustuskohteisiin tai investoidaan seuraavien vuosien avustusbudjetin kasvattamiseen.
Valvomme tarkasti sekä varojen käyttöä että kehitysyhteistyön tuloksellisuutta. Valvontaa tekee henkilökuntamme Suomessa sekä kumppanimaissa. Lisäksi hankkeissamme suoritetaan säännöllisesti ulkopuolisten suorittamia laajoja arviointeja, jotka kertovat, miten työ on edistynyt.
Suomen World Visionin tilintarkastusprosessi on perusteellinen. Seuraamme varojen käyttöä kolmella tasolla:
Suomen päässä tarkastuksen tekee vuosittain KHT-yhteisö KPMG Oy Ab (joka tarkastaa myös ulkoasiainministeriölle laadittavan ohjelmaraportin sekä poliisihallitukselle raportoitavan rahankeräystilityksen.)
Valtuutetut, ulkopuoliset tilintarkastajat tekevät tilintarkastukset kohdemaissa.
Kansainvälisellä World Visionilla on sisäinen tarkastusryhmä, joka kiertää tekemässä erityistarkastuksia eri maissa ja avustuskohteissa.
Suomen World Visionin työn lähtökohta on kristillinen lähimmäisenrakkaus ja se näkyy käytännön teoissa. Autamme kaikkia apua tarvitsevia uskontoon, etniseen taustaan, sukupuoleen tai sukupuoliseen suuntaukseen katsomatta. Teemme myös laajasti yhteistyötä eri uskonnollisten yhteisöjen kanssa.
World Vision on kehitysyhteistyöjärjestö, ei lähetysjärjestö. Emme kysy emmekä vaadi avunsaajilta, avunantajilta tai omilta työntekijöiltämme tiettyä vakaumusta, emmekä työskentele sen muuttamiseksi.
World Visionilla on maailmanlaajuisesti yli 40 000 työntekijää, jotka työskentelevät hyvin erilaisissa olosuhteissa 98 maassa.
- Keskitymme köyhyyden poistamiseen lasten elämästä
- Kohtaamme ihmisen lähimmäisenä
- Palvelemme vastuullisesti
- Sitoudumme yhteisöllisyyteen
- Toimimme tehokkaasti
- Kristilliset arvot ovat toimintamme pohja
Usein kysyttyä rekrytoinnista
Suomen World Visionin palveluksessa on kehitysyhteistyön asiantuntijoita, talouden ja hallinnon, viestinnän ja markkinoinnin sekä lahjoittajasuhteiden ja asiakaspalvelun ammattilaisia.
Ei täydy. Kun rekrytoimme uusia työntekijöitä, palkkaamme kehitysyhteistyön parhaita ammattilaisia. Emme kysy rekrytoinneissa työntekijöiden yksityiselämään kuuluvia asioita, kuten vakaumusta tai siviilisäätyä, vaan toimimme Suomen työlainsäädännön mukaisesti.
World Visionin kehitysyhteistyössä kristillisyys näkyy käytännön teoissa. World Vision on kehitysyhteistyöjärjestö – ei lähetysjärjestö. Emme kysy emmekä vaadi avunsaajilta, avunantajilta tai omilta työntekijöiltä tiettyä vakaumusta, emmekä työskentele sen muuttamiseksi.
Autamme kaikkia apua tarvitsevia uskontoon, etniseen taustaan, sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta ja teemme laajasti yhteistyötä eri uskonnollisten yhteisöjen kanssa.
Kyllä. Suomen World Visionilta on mahdollista hakea TET-paikkaa tai muuta harjoittelupaikkaa. Voit ottaa harjoitteluasioissa yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@worldvision.fi, mistä yhteydenotto ohjataan oikeaan tiimiin.
Kyllä. Meihin voi olla yhteydessä myös opinnäytetöihin liittyvien ideoiden kanssa.
Suomen World Vision on itsenäinen järjestö ja Suomessa rekisteröity yhdistys. Olemme osa kansainvälistä World Vision -verkostoa, joka on itsenäisten toimijoiden yhteenliittymä.
Teemme kehitysyhteistyötä ja kehityspoliittista vaikuttamista yhteistyössä kansainvälisen verkoston kanssa. Humanitaaristen katastrofien sattuessa keräämme varoja globaaleihin avustusoperaatioihin, jotka toteutuvat nopeasti ja tehokkaasti kansainvälisen World Visionin kautta.
Pääosa Suomen World Visionin kehitysyhteistyöohjelmista ja -hankkeista toteutetaan kahdenvälisesti kumppanimaan kanssa ja ne ovat kokonaan suomalaisten rahoittamia.
Jokaisella World Vision -yhdistyksellä on oma hallitus sekä johto. Muiden maiden päätöksillä, jotka koskevat esimerkiksi henkilöstön rekrytointia, ei ole vaikutusta Suomen World Visionin toimintaan.