Ukrainalainen poika istuu hymyillen katsomassa uutta nalleaan

Yllä olevassa kuvassa: Ukrainalainen Oleksandr katsoo uutta nalleaan, jonka hän sai vapaaehtoistyöntekijöiltä. "Oi, pidän tästä nallesta! Annan hänelle nimeksi Barsik."

Lapset kärsivät kriisin keskellä. Tarve avulle ei ole ohi. 

World Vision on ollut ensimmäisten joukossa auttamassa kotoaan panneita lapsia ja perheitä. Avustustyömme on tavoittanut yli 600 000 ihmistä Ukrainassa, Romaniassa, Moldovassa ja Georgiassa tammikuuhun 2023 mennessä. Kun konflikti alkoi, jaoimme hätäapua kuten ruokaa, käteistä, sim-kortteja, hygieniapaketteja ja tarjosimme huoltajille tietoa lasten suojelemisesta. Nyt siirrymme antamaan entistä enemmän psykososiaalista tukea lapsille ja aikuisille sekä tukemaan lasten koulunkäyntiä. Avustustyömme keskiössä ovat kaikista haavoittuvimmat lapset ja perheet.

Voit auttaa tekemällä kertalahjoituksen hätäapukeräykseemme tai ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi. Lahjoituksesi on todella tärkeä. 

Muut lahjoitustavat

Voit myös lahjoittaa tekstaamalla AUTAN numeroon 16499 (10 €) tai MobilePaylla haluamasi summan numeroon 37749

Lahjoita tilisiirtona:
Saaja: Suomen World Vision ry
FI32 8000 1570 7681 36
Viite yksityishenkilöille: 1013449
Viite yrityksille: 1016747

image

Auta lapsia Ukrainan kriisissä

Ukrainalaiset lapset kärsivät kriisin keskellä ja tarve hätäavulle on valtava. Lahjoituksesi on todella tärkeä.

Voit maksaa lahjoituksesi maksukortilla, MobilePaylla tai verkkopankissa.

Pienin lahjoittettava summa on 5 €

Näin lahjoituksesi auttaa

Lahjoituksesi muuttuu ruoka- ja käteisavuksi, talvivaatteiksi, psykososiaaliseksi avuksi sekä koulutarvikkeiksi. Tuellasi teemme myös lastensuojelutyötä ja suojelemme lapsia ja naisia ihmiskaupalta. Ohjaamme perheitä koulutuksen ja mielenterveyden jatkohoidon piiriin. 

Näin toimimme kriiseissä

Tukeasi tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan

Lapset ovat erityisen haavoittuvassa asemassa. He saattavat myös joutua erilleen vanhemmistaan, mikä lisää lapsiin kohdistuvan väkivallan ja hyväksikäytön riskiä. Hätäaputarvikkeiden lisäksi annamme lapsille ja heidän perheilleen psykologista ensiapua ja edistämme lasten koulunkäynnin jatkumista poikkeusoloissa.

Kulurakenne

Kulurakenne

Käytämme 76 % varoista kehitysyhteistyöohjelmaan, 18 % viestintään ja varainhankintaan sekä 6 % yleishallintoon.

Suomen World Vision on voittoa tavoittelematon yhdistys, joten kaikki kasvun myötä saadut varat ohjataan avustuskohteisiin tai investoidaan seuraavien vuosien avustusbudjetin kasvattamiseen.

Miikka Niskanen
Sota on katastrofi, joka iskee pahiten jo valmiiksi haavoittuvimpiin ihmisiin.

Miikka Niskanen

Humanitaarisen avun päällikkö, Suomen World Vision

Suomen World Vision

Olemme yksi Suomen suurimmista kehitysyhteistyöjärjestöistä ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä, World Visionia. Toimimme kansainvälisesti 99 maassa. Suojelemme lapsia ja puolustamme heidän oikeuksiaan Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä kriisialueilla ympäri maailman. Humanitaarinen apumme keskittyy katastrofin keskelle joutuneiden lasten sekä vammaisten ihmisten tukemiseen. Suomalaisten tuella autamme yli kahta miljoonaa lasta ja aikuista. Valvomme tarkasti sekä varojen käyttöä että työmme tuloksellisuutta. Virallisia kumppaneitamme ovat Suomen ulkoministeriö, Vastuullisen lahjoittamisen Ry sekä Euroopan komissio. Järjestömme lahjoitukset kerätään Suomen poliisihallituksen myöntämän virallisen rahankeräysluvan alaisina (RA/2021/1328).

Yhdessä lahjoittajien kanssa Suomen World Vision tukee yli kahta miljoonaa ihmistä.

Viimeisimmät uutiset Ukrainan kriisistä