• Hätäapu

Avustuspaketti Ukrainan lapsille

45 €

Lahjan tiedot

Tällä lahjalla autat lapsia ja perheitä, jotka ovat joutuneet jättämään kotinsa Ukrainan sodassa. Lahjalla tuet humanitaarista avustustyötämme, jolla perheet saavat ruoka-apua, käteisapua sekä tarvikkeita talvea varten.

Avun tarve Ukrainassa ei ole ohi. Tällä lahjalla autat lapsia ja perheitä, jotka ovat joutuneet jättämään kotinsa Ukrainan sodassa. Lahjalla tuet humanitaarista avustustyötämme, jolla perheet saavat ruoka-apua, käteisapua sekä tarvikkeita talvea varten. Tarjoamme myös psykososiaalista tukea ja tuemme pakolaislasten koulunkäynnin jatkumista. Suojelemme lapsia ja naisia ihmiskaupalta ja tuemme vammaisia ihmisiä.

World Visionin avustustyö on tavoittanut yli 1,4 miljoonaa ihmistä Ukrainassa, Romaniassa, Moldovassa ja Georgiassa. Heistä yli 726 000 on lapsia.

Suomen World Vision on yksi Suomen suurimmista avustusjärjestöistä. Aineettoman lahjan avulla lähetät apua sinne missä sitä eniten tarvitaan. Lahjoittajien tuella autamme yli kahta miljoonaa lasta ja aikuista. Työmme painopiste on globaalissa etelässä ja kriisialueilla.