Siirry sisältöön

Kummius

Tervetuloa My World Vision-kummiportaaliin!

Tutustu kummilapsesi maailmaan.

Lähikuva älypuhelimesta ja kädestä, joka selailee sillä.
Lähikuva älypuhelimesta ja kädestä, joka selailee sillä.

Olemme iloisia voidessamme tarjota käyttöösi henkilökohtaisen ja turvallisen My World Vision-kummiportaalin. Portaalissa voit seurata uutisia kummilapsestasi ja hänen kotiseudultaan. Voit katsella kummilapsesi kuvia ja videoita, lukea uutisia hänen kotiseudullaan tekemämme työn edistymisestä sekä lähettää ja vastaanottaa viestejä kummilapsesi kanssa. Portaali toimii sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.

Huom! Aiemmin käytössä olleen kummien Plus-palvelun tunnukset ja salasanat eivät toimi uudessa kummiportaalissa.

Kuva älypuhelimesta, jonka näytöllä näkyy uusi kummiportaali.

Ensimmäistä kertaa portaalissa? Aloita rekisteröitymällä! 

  1. Klikkaa kirjautumissivulla Rekisteröidy-painiketta.
  2. Anna sähköpostiosoitteesi. Käytä kummitiedoissasi olevaa sähköpostia.
  3. Klikkaa Jatka. Täytä sähköpostiosoitteesi uudelleen seuraavaksi avautuvaan kenttään.
  4. Saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit asettaa portaaliin henkilökohtaisen salasanan. (Linkki saapuu sähköpostiisi muutaman minuutin kuluessa. Mikäli viestiä ei löydy, tarkista sähköpostisi roskaposti- ja tarjouskansiot.)
  5. Kun salasana on asetettu onnistuneesti, rekisteröitymisesi on valmis. Nyt voit kirjautua sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi klikkaamalla oranssia Kirjaudu-painiketta.

Huomioithan, että ensimmäistä kertaa portaaliin kirjautuessasi voi kestää hieman tavanomaista kauemmin ennen kuin kummilapsesi tiedot päivittyvät portaalin etusivulle. Mikäli tietojen latautuminen kestää, voit kokeilla sivun päivittämistä (tietokoneella painamalla F5-näppäintä).

Huomioithan myös, että tällä hetkellä portaali ei toimi kovin hyvin tabletilla. Työstämme tätä ongelmaa parhaillaan.

Oletko jo rekisteröitynyt?

Siinä tapauksessa kirjaudu jatkossa sähköpostiosoitteellasi ja valitsemallasi salasanalla klikkaamalla oranssia Kirjaudu-painiketta. Jos olet unohtanut salasanasi, voit asettaa uuden salasanan ”Salasana unohtunut?” -linkin kautta.

Kenialainen koulupoika kirjoittamassa kirjeen kummilleen.

Mitä My World Vision-portaali minulle tarjoaa?

Uudessa portaalissa voit aiempaa monipuolisemmin nähdä tuloksia, joita kummien tuella lasten kotiseuduilla saadaan aikaan. Portaalissa on ajantasaisia tietoja esimerkiksi siitä, millaiseen toimintaan kummilapsesi on osallistunut, ja millaisia edistysaskeleita hänen kotiseudullaan tapahtuu.

Sähköinen yhteydenpito lasten kanssa on helppoa, ja monelle kummille todella tärkeää. Uudessa portaalissa lähetetyt viestit tallentuvat arkistoon, ja voit palata niihin myöhemmin. Voit myös seurata, miten viestin matka kummilapsellesi etenee.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on ongelmia rekisteröitymisen tai kirjautumisen kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse arkisin klo 10-15. Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelu

Palvelemme arkisin klo 10–15 (heinäkuussa poikkeuksellisesti klo 10–13)

096 818 300

Kuulemme myös mielellämme palautetta uudesta kummiportaalista. Palautetta voit lähettää sähköpostilla tai suoraan portaalista Tarvitsetko apua? -osion alta löytyvän lomakkeen kautta. Jokainen palaute auttaa meitä kehittämään portaalia ja toimintaamme edelleen.