• Hätäapu

Lahja ukrainalaiselle äidille

45 €

Lahjan tiedot

Tällä lahjalla autat Ukrainan äitejä sodan aiheuttaman kriisin keskellä. Lahjasi muuttuu ruoka-avuksi, lastentarvikkeiksi, lasten koulunkäynnin tueksi, käteisavuksi ja mielenterveyden tueksi.

Tällä lahjalla autat Ukrainan äitejä sodan aiheuttaman kriisin keskellä. Lahjasi muuttuu ruoka-avuksi, lastentarvikkeiksi, lasten koulunkäynnin tueksi, käteisavuksi ja mielenterveyden tueksi. Suuri osa Ukrainan sotaa paenneista perheistä majoittuu jo ennestään köyhissä naapurimaissa.

World Visionin avustustyö on käynnissä Ukrainassa, Romaniassa, Georgiassa ja Moldovassa. Autamme sotaa paenneita perheitä sekä naapurimaiden vähävaraisia perheitä, jotka majoittavat pakolaisia kodeissaan. Ukrainan äidit tarvitsevat apua. Lahjalla tuet pakolaisäitien jaksamista, jotta he voivat toimia turvallisena vanhempana lapsilleen. Naisten elättämissä pakolaisperheissä syödään vähemmän, otetaan suuria lainataakkoja ja lähetetään alaikäisiä lapsia töihin. Vaikeus ruokkia lapsia ja huoli läheisistä kriisin keskellä heikentää äitien psyykkistä jaksamista ja aiheuttaa voimakasta stressiä. Se voi johtaa lasten henkiseen ja fyysiseen kaltoinkohteluun, jonka seuraukset seuraukset näkyvät lasten hyvinvoinnissa. Äitien auttaminen parantaa myös lasten hyvinvointia.

Suomen World Vision on yksi Suomen suurimmista avustusjärjestöistä. Aineettoman lahjan avulla lähetät apua sinne missä sitä eniten tarvitaan. Lahjoittajien tuella autamme yli kahta miljoonaa lasta ja aikuista. Työmme painopiste on globaalissa etelässä ja kriisialueilla.