Siirry sisältöön
Kategoriat ArtikkeliKirjoitettu

Suomen World Vision mukana Helsinki Cupissa!

World Vision x Helsinki Cup siirtotatuointeja.

Helsinki täyttyy pian pelaajista, kun maailman suurimpiin kuuluva juniorijalkapalloturnaus Helsinki Cup järjestetään jo 49. kerran 8.–13.7.2024.

Myös tänä vuonna Helsinki Cup ja World Vision yhdistävät voimansa.

World Visionin ständin löydät Käpylän urheilupuistosta Love the Ball Center -alueelta maanantaista perjantaihin 8.–12.7.2024. Tule kokeilemaan banaaninlehtipalloa, ottamaan jalkapalloaiheinen siirtotatuointi ja kuulemaan uusimpia uutisia työstämme .

Tapahtuman yhteydessä voit tehdä lahjoituksen hätäapukeräykseen kriisien keskellä elävien lasten auttamiseksi.

Ei muuta kuin nappikset jalkaan ja suunta kohti Helsinki Cupia – nähdään pisteellämme!

Lisätietoja

  • Mikä on Suomen World Vision? Maailman suurin kummilapsijärjestö ja yksi maailman suurimmista humanitaarisen avun tarjoajista.
  • Miksi olemme Helsinki Cupissa? Futis yhdistää maailman lapset. Sitä pelataan pakolaiskeskuksissa Moldovassa ja Irakissa, nälkäkriisin keskellä Keniassa ja Ruandan sekä Burundin maaseuduilla. Pelihetki antaa lapsille tilaisuuden olla lapsia myös silloin, kun ympäröivä maailma on raskas.
  • Miksi banaaninlehtipallo? Oikeat jalkapallot ovat kalliita ja niitä voi olla hankala saada, joten lapset tekevät palloja banaaninlehdistä, roskapusseista, oljista, milloin mistäkin. Hätä keinot keksii ja pelit käyntiin! Testipallomme on tuotu Ruandasta.

Tuemme lapsia tiukoissa tilanteissa

Auta lapsia Ukrainan sodan ja muiden kriisien keskellä.