Siirry sisältöön

Yritykset

Parhaat kesälahjat World Visionin aineettomasta lahjakaupasta

Kaksi malawilaista koulutyttöä nauravat kameralle.
Kaksi malawilaista koulutyttöä nauravat kameralle.

Haluatko tehdä yrityksesi kesälahjasta unohtumattoman ja tukea samalla maailman lasten hyvinvointia? World Visionin aineettomat lahjat ovat ainutlaatuinen ja vaikuttava tapa tehdä hyvää. Samalla lahja ilahduttaa yrityskumppaneita ja työntekijöitä aivan uudella tavalla.

Valitsemalla aineettoman lahjan tuet apua tarvitsevia eri puolilla maailmaa. Lahjoittamalla voit vähentää tyttöjen silpomista tai olla mukana rakentamassa lapsiystävällisiä tiloja Ukrainan lapsille. Voit myös osallistua ilmastotyöhön ennallistamalla metsää. Mikä kohde sopii yrityksesi arvoihin parhaiten?

On monta syytä valita kesälahjaksi aineeton lahja. Tässä viisi tärkeintä:

  1. Merkityksellisyys: Lahjoittamalla aineettoman lahjan osoitat yrityksesi sitoutumisen sosiaaliseen vastuuseen ja kestävään kehitykseen.
  2. Uniikki vaihtoehto: Aineettomat lahjat ovat ainutlaatuinen ja mieleenpainuva vaihtoehto perinteisten lahjojen sijasta.
  3. Vaikutus: Lahjoittamalla World Visionin kautta varmistat, että apu menee suoraan avun tarpeessa oleville yhteisöille.
  4. Sitoutuminen: Lahjoittamalla aineettoman lahjan työntekijöille tai yrityskumppaneille voit lisätä heidän sitoutumistaan yritykseesi ja sen arvoihin.
  5. Muutos: Aineeton lahja on sijoitus lasten tulevaisuuteen.

Tee kesälahjasta merkityksellinen ja anna lahja, joka mahdollistaa muutoksen parempaan.

Kesätervehdys lahjan kanssa

Halutessasi voit tilata meiltä henkilökohtaisesti tuunatun kortin lahjasta lähetettäväksi lahjan vastaanottajalle. Mikäli haluat kortin, otathan oston jälkeen yhteyttä Mervi Kankaiseen:

Mervi Kankainen

Yritysvarainhankinnan päällikkö ja suurlahjoittajasuhteet

+358 400 790 224

Tutustu valikoimaamme alla ja tee tilaus jo tänään:

Kenialainen nainen kaataa papupataa hymyilevän oppilaan lautaselle.

Kouluruoka lapselle kahdeksi kuukaudeksi

Tällä lahjalla tarjoat kouluruoan lapselle kahdeksi kuukaudeksi. Kouluruoka on miljoonille lapsille päivän ainoa ateria. Se auttaa lapsia jaksamaan, keskittymään ja oppimaan sekä ehkäisee sairauksia, aliravitsemusta ja nälkää.

Ukrainalainen tyttö hymyilee kameralle, ilmapallo vieressään.

Avustuspaketti Ukrainan lapsille

Tällä lahjalla autat lapsia ja perheitä, jotka ovat joutuneet jättämään kotinsa Ukrainan sodassa. Lahjalla tuet humanitaarista avustustyötämme, jolla perheet saavat ruoka-apua, käteisapua sekä tarvikkeita talvea varten.

Neljä nuorta naista seisovat vierekkäin ja hymyilevät kameralle. Kaikki neljää naista pitävät käsiään X-muodossa edessään.

Seis silpomiselle – Puolusta tyttöjen oikeuksia

Tällä lahjalla puolustat tyttöjen ja naisten oikeuksia. Tuet tyttöjen koulutusta, silpomisen vastaista työtämme ja autat meitä estämään lapsiavioliittoja.

Kuva, jossa sama kukkula kolmessa eri vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa kukkula on ruskea ja luonto näyttää kuolleelta. Toisessa kuvassa kukkula on vähän vehreämpi ja siinä on alkanut kasvamaan hieman puskia. Kolmannessa kuvassa kukkula on hyvin vehreä ja täynnä puskia ja puita.

Metsähehtaari

Tällä lahjalla kasvatat hehtaarin metsää Etiopiaan, missä lapset kärsivät jo nyt ilmastomuutoksen vaikutuksista. Koulutamme viljelijöitä World Visionin metsitysmenetelmästä, jonka avulla herätetään henkiin maanalaiset juuristot.

Kambodzalainen koulutyttö istuu viittaamalla pulpetin ääressä ja hymyilee kameralle. Hänen takan näkyy muutama tytön luokkalaisia, jotka myös viittaavat.

Stipendi tytölle

Tällä lahjalla tuet tyttöjen koulunkäyntiä kehittyvissä maissa. Koulutus mm. vähentää tyttöjen todennäköisyyttä joutua naimisiin alaikäisenä.

Nuori tyttö istuu vuohi sylissään ja katsoo sitä hymyillen.

Vuohi

Tällä lahjalla vähävarainen perhe saa vuohen sekä tukea uuden kotieläimen hoitoon. Kilien myötä vuohesta saatu hyöty moninkertaistuu ja lisätuloilla vähävarainen perhe voi kustantaa lasten koulu- tai lääkärikuluja.

Tilaa uutiskirjeemme

Olen(Pakollinen)

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Lisää yrityksille

Kambodzalainen koulutyttö ja -poika pesevät hymyillen kädet pesupisteellä.

Yritysyhteistyö

Yhdessä suomalaisten yritysten kanssa suojelemme lapsia ja puolustamme heidän oikeuksiaan sekä edistämme YK:n kestävän kehityksen tavoitteita eri puolilla maailmaa. Yhdessä kumppaneidemme avulla saavutamme kestäviä tuloksia. 

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia olla mukana tekemässä hyvää.

Kenialaisia lapsia pesemässä kädet ja juomassa uudesta vesipisteestä.

Yrityslahjoitus

Lapsiin sijoittaminen on varmin tapa muuttaa maailmaa. Auta Ukrainan lapsia, puolusta tyttöjen oikeuksia lahjoittamalla silpomisen vastaiseen työhön, auta nälkäkriisistä kärsiviä lapsia tai tue ilmastotyötämme. Löydä yrityksellenne sopiva tapa auttaa alta.