• Terveys

Kouluruoka lapselle kahdeksi kuukaudeksi

15 €

Lahjan tiedot

Tällä lahjalla tarjoat kouluruoan lapselle kahdeksi kuukaudeksi. Kouluruoka on miljoonille lapsille päivän ainoa ateria. Se auttaa lapsia jaksamaan, keskittymään ja oppimaan sekä ehkäisee sairauksia, aliravitsemusta ja nälkää.

Ei anneta nälän ryöstää lasten tulevaisuutta. Tällä lahjalla tarjoat kouluruoan lapselle kahdeksi kuukaudeksi. Kouluruokailun tukeminen on tehokas keino parantaa perheiden ruokaturvaa ja ehkäistä aliravitsemusta ja nälkää. Kouluruoka on miljoonille lapsille päivän ainoa ateria. Se auttaa lapsia selviytymään ja ehkäisee sairauksia, aliravitsemusta ja nälkää. Lisäksi kouluruoka on vanhemmille tärkeä syy lähettää lapset kouluun ja ruuan ansiosta lapset myös pysyvät opintiellä. Kouluateria auttaa lapsia jaksamaan, keskittymään ja oppimaan.

Kouluruokaohjelmat ovat maailman suurin turvaverkko kriisin keskellä. Kouluruoka muuttaa maailmaa. Ateria kerrallaan.

Suomen World Vision on yksi Suomen suurimmista avustusjärjestöistä. Aineettoman lahjan avulla lähetät apua sinne missä sitä eniten tarvitaan. Lahjoittajien tuella autamme yli kahta miljoonaa lasta ja aikuista. Työmme painopiste on globaalissa etelässä ja kriisialueilla.