• Hätäapu

Ruokaa koko kylälle

2140 €

Lahjan tiedot

Lahjalla World Vision toimittaa elintärkeää ruoka- ja käteisapua nälästä kärsiville perheille. Autamme ja hoidamme vakavasti aliravittuja lapsia, raskaana olevia naisia ja imettäviä äitejä.

Tällä lahjalla osallistut hätäapukeräykseen, jolla tuemme lapsia nälkäkriisissä. Monissa maissa ilmastokriisi ja koronapandemia ovat jo aiemmin aiheuttaneet nälkäkriisin, jota nyt myös Ukrainan konfliktin aiheuttama ruuan hinnan nousu sekä erilaiset rajoitukset ja sulut pahentavat entisestään. Tilanne heikkenee päivä päivältä ja erityisesti lapset kärsivät.

World Vision on Maailman ruokaohjelman suurin jakelukumppani. Lahjallasi World Vision toimittaa elintärkeää ruoka- ja käteisapua nälästä kärsiville perheille. Autamme ja hoidamme vakavasti aliravittuja lapsia, raskaana olevia naisia ja imettäviä äitejä. Lisäksi lahjasi avulla tuemme viljelijöitä, joita uhkaa satojen menetys.

Suomen World Vision on yksi Suomen suurimmista avustusjärjestöistä. Aineettoman lahjan avulla lähetät apua sinne missä sitä eniten tarvitaan. Lahjoittajien tuella autamme yli kahta miljoonaa lasta ja aikuista. Työmme painopiste on globaalissa etelässä ja kriisialueilla.