Sambialainen poika hymyilee kameralle, maissintähkiä sylissään.

Aineeton lahjakauppa

Aineettoman lahjan avulla teet hyvää lähellä ja kaukana. Lahjan avulla lähetät apua sinne missä sitä eniten tarvitaan. Samalla ilahdutat ystävääsi sähköisellä tai tulostetulla kortilla, joka kertoo lahjoituksen merkityksen. Lahja voi olla myös oma kertalahjoituksesi apua tarvitseville lapsille.

Haluatko laskun lahjoituksesta? Ota yhteyttä: asiakaspalvelu@worldvision.fi

Näin lahjakauppa toimii

Aineettoman lahjan avulla teet hyvää lähellä ja kaukana. Lähetät apua sinne missä sitä eniten tarvitaan ja ilahdutat läheistäsi sähköisellä tai tulostetulla kortilla, joka kertoo lahjoituksen merkityksen. Lahja voi myös olla oma kertalahjoituksesi apua tarvitseville lapsille.

Lahjakaupan lahjat ovat esimerkkejä avustustyöstämme eri puolilla maailmaa. Lahjoitukset käytetään sellaiseen apuun mitä kulloinkin eniten tarvitaan. Apu kohdennetaan aina lasten hyväksi.

Äitiyspakkaus-, metsähehtaari- silpomisen vastaista työtä tukevat lahjat menevät poikkeuksetta kolmeen projektiin: konkreettisia äitiyspakkauksia jaetaan Keniassa ja Somaliassa, metsitystä tehdään Etiopiassa ja silpomisen vastaista työtä Keniassa ja Somaliassa. Lisäksi hätäapua käsittelevät lahjat menevät lahjoissa mainittuihin projekteihin.

Kolme tyttöä nauramassa ja pesemässä kädet.

Yhdessä lahjoittajien kanssa Suomen World Vision tukee yli kahta miljoonaa ihmistä.

Lue lisää työstämme