Lapsia World Visionin työntekijän kanssa

Hallitus

Toimintaamme ohjaa ja valvoo järjestön hallitus. Hallituksessa on kokeneita ammattilaisia, jotka tukevat ja kehittävät lasten hyväksi tekemäämme työtä.

Pirjo Ståhle (puheenjohtaja) 

KT Pirjo Ståhle toimii vierailijaprofessorina Aalto-yliopistossa Insinööritieteiden korkeakoulussa. Hänen erityisalansa on tietojohtaminen, innovaatiot ja aineettoman pääoman mittaaminen. Aikaisemmin Ståhle toimi professorina Turun yliopiston tulevaisuuden tutkimuskeskuksessa. Ståhle on kirjoittanut lukuisia julkaisuja organisaation innovatiivisesta johtamisesta ja tietointensiivisestä taloudesta sekä johtanut ja arvioinut kehityshankkeita yritysten, akateemisen maailman ja yhteiskunnan leikkauspisteissä sekä kotimaassa että ulkomailla.

Mia Aspegrén (varapuheenjohtaja) 

Mia Aspegrén työskentelee yrittäjänä ja psykologina Momentous Executive Search Oy:ssä. Hän on koulutukseltaan myös filosofian ja kulttuurien tutkimuksen maisteri. Aspergrénillä on kokemusta isoista kansainvälisistä organisaatioista, ja hänen eritysosaamistaan ovat esimerkiksi organisaatioiden sekä henkilöstön johtaminen ja kehittäminen. Aspegrénilla on kummipoika Intiasta.

Jutta Urpilainen 

KM Jutta Urpilainen on SDP:n kansanedustaja. Hän on toiminut muun muassa valtiovarainministerinä, pääministerin sijaisena ja SDP:n puheenjohtajana. Urpilainen on erityisesti kiinnostunut koulutuksesta ja veronkierron sekä veroparatiisien torjumisesta. Urpilainen on ollut World Visionin toiminnassa mukana jo vuosia ja on kenialaispojan kummi.

Antti Väisänen 

Antti Väisänen on Warner Bros. International Television Production Finlandin toimitusjohtaja. Hänellä on laaja-alainen kokemus kansallisesta ja kansainvälisestä televisio- ja medialiiketoiminnasta. Hän on toiminut muun muassa tuottajana ja tuotannonjohtajana sadoissa produktioissa. Väisänen on työskennellyt myös johtotehtävissä ja vastuullisissa hallintotehtävissä niin koti- ja kuin ulkomaisissa media-alan yhtiöissä.

Atte Korhola 

FT Atte Korhola on paleolimnologi ja Helsingin yliopiston ympäristömuutoksen professori. Hänen erityisosaamistaan ovat luontaiset ja ihmisen aiheuttamat ympäristömuutokset, erityisesti pitkän aikavälin ilmastonmuutos. Korhola on johtanut ympäristömuutoksen tutkimusyksikköä (ECRU) vuodesta 1999 lähtien. Hän on myös hydrobiologian dosentti. 

Kai Kaasalainen 

Kai Kaasalainen on toiminut Tamron toimitusjohtajana vuodesta 2013. Yritys on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Kaasalainen tuo Suomen World Visionin hallitukseen erityisesti johtamiseen ja kehittämiseen liittyvää osaamista.

Satu Saarinen 

Satu Saarinen toimii tuomiorovastina Oulun tuomiokirkkoseurakunnassa. Vapaaehtoistyö on vienyt hänet 15 vuoden aikana useita kertoja erityisesti eteläiseen Afrikkaan, missä Saarinen myös asunut perheensä kanssa.

Silja Kosola 

Silja Kosola on lääketieteen tohtori, joka tuo kansainvälistä lasten terveyteen liittyvää osaamista hallitustyöskentelyyn. Kosola toimii myös Suomen nuorisolääkärit ry:n varapuheenjohtajana.

Marko Kulmala 

Pitkän yrittäjäuran tehnyt Marko Kulmala toimii SOK:n vähittäiskaupan ketjuohjauksen apulaisena. Kulmala tuo hallitukseen erityisesti viestintä- ja markkinointiosaamista.