Siirry sisältöön

Hätäapu-operaatio, Ukraina

Autamme pakolaisia ja apua tarvitsevia Ukrainassa, Romaniassa, Moldovassa ja Georgiassa.

Voit auttaa ukrainalaisia lapsia ryhtymällä kuukauslahjoittajaksi tai tekemällä kertalahjoituksen.

World Vision Romanian henkilökunta leikittämässä Ukrainalaisia lapsia lapsiystävällisessä tilassa.
World Vision Romanian henkilökunta leikittämässä Ukrainalaisia lapsia lapsiystävällisessä tilassa.

Autamme pakolaisia ja apua tarvitsevia Ukrainassa, Romaniassa, Moldovassa ja Georgiassa. Huolehdimme ihmisten perustarpeista ja jaamme esimerkiksi raha- ja ruoka-apua sekä hygienia- ja lastenhoitotarvikkeita.

Hätäavun lisäksi keskitymme lastensuojeluun, jaamme tietoa ja tuemme pääsyä terveydenhuoltoon sekä muihin palveluihin.

Konfliktit aiheuttavat pitkäkestoisia fyysisiä ja psyykkisiä ongelmia lapsille ja heidän perheilleen. Varhainen tuki koulunkäynnille ja mielen toipumiselle on erittäin tärkeää äkillisen konfliktin keskelle joutuville lapsille. Kun tärkeät rutiinit ja tutut asiat katoavat silmäräpäyksessä, kokemus on lapsille hyvin stressaava.

Tarjoamme psykososiaalista tukea lapsille ja aikuisille. Tuemme pakolaislasten koulunkäynnin jatkumista ja jaamme opiskelutarvikkeita.

Ylläpidämme tiloja ja järjestämme tapaamisia, joissa vanhemmat ja lapset voivat kokoontua ja saada tietoa sekä tukea. Lapset voivat leikkiä, harrastaa ja käsitellä vaikeita aiheita esimerkiksi taiteen kautta. Vanhemmat saavat keskusteluapua ja hengähdystauon stressaavasta tilanteesta.

Lisää hätäavustamme

World Vision on tehnyt yli 70 vuotta työtä humanitaarisissa katastrofeissa. Meillä on kokemusta, tietotaitoa, logistiikkaa ja kansainvälinen verkosto, jonka ansiosta olemme paikalla jo silloin kun katastrofi tapahtuu.

Katso missä toimimme

Työmme kehittyvissä maissa tähtää köyhyyden poistamiseen pysyvästi, jotta jokaisella lapsella olisi hyvä ja turvallinen elämä.

Työskentelemme lasten hyväksi Afrikassa, Aasiassa, Latinalaisessa Amerikassa sekä Lähi-idässä. Lisäksi autamme ukrainalaisia pakolaisia ja apua tarvitsevia Ukrainassa, Romaniassa, Moldovassa ja Georgiassa.

Lue lisää meistä

Lasten pitää saada olla lapsia kaikkialla maailmassa. Jokaiselle lapselle kuuluu oikeus huolenpitoon, leikkiin, terveyteen ja turvallisuuteen.

Me parannamme pysyvästi kehitysmaiden lasten elinoloja ja oikeuksia. Ratkomme köyhyyden juurisyitä ja tarjoamme yhteisöille keinoja ja tukea muutoksen tekemiseen. Näin yhteisöjen ihmiset pystyvät ylläpitämään ja jatkamaan saavutettua kehitystä, kun poistumme alueelta.

Jatkamme työtämme niin kauan kun lapset kärsivät olosuhteissa, jotka on mahdollista muuttaa. Muutos syntyy lahjoittajiemme tuella.