Siirry sisältöön

Täällä toimimme

Roysambu, Kenia

Nairobin nuorisotyöllisyyshanke

Lähikuva käsistä, jotka ompelevat ompelukoneella.
Lähikuva käsistä, jotka ompelevat ompelukoneella.

Hankkeen tavoitteena on parantaa 800 nuorten toimeentuloa tarjoamalla ammatillista koulutusta ja koulutusta muissa työelämässä tarvittavissa valmiuksissa ja taidoissa.

Hanke auttaa nuoria työllistymään joko virallisella tai epävirallisella sektorilla tai työllistämään itsensä yrittäjyyden kautta. Hanke toteutetaan Roysambun ja Matharen slummi-alueella Nairobissa, Keniassa.

Yhdessä paikallisten kansalaisjärjestöjen ja julkisen ja yksityisen sektorin kanssa nuorille tarjotaan heille sopivaa ja kustannustehokasta koulutusta taidoissa, joille on kysyntää paikallisilla työmarkkinoilla. Keskeinen toimintamalli on mentorointi, jonka kautta nuoret ja nuorten ryhmät saavat myös tietoa ja opastusta yrittäjyydestä, liiketoimintamalleista ja rahoituksesta.

Hanke tekee yhteistyötä paikallisten kansalaisjärjestöjen kanssa nuorten työllistymisen ja yrittäjyyden edistämiseksi. Hankkeen hyödynsaajina ovat erityisesti haavoittuvat nuoret kuten vammaiset, naiset, orvot, ja päihde-ja rikollistaustaiset nuoret. Nuorilla on mahdollisuus saada psykososiaalista tukea tai vieroitus. Hankkeen pääyhteistyökumppani toimeenpanossa on Kenian World Vision.

Katso missä toimimme

Työmme kehittyvissä maissa tähtää köyhyyden poistamiseen pysyvästi, jotta jokaisella lapsella olisi hyvä ja turvallinen elämä.

Työskentelemme lasten hyväksi Afrikassa, Aasiassa, Latinalaisessa Amerikassa sekä Lähi-idässä. Lisäksi autamme ukrainalaisia pakolaisia ja apua tarvitsevia Ukrainassa, Romaniassa, Moldovassa ja Georgiassa.

Lue lisää meistä

Lasten pitää saada olla lapsia kaikkialla maailmassa. Jokaiselle lapselle kuuluu oikeus huolenpitoon, leikkiin, terveyteen ja turvallisuuteen.

Me parannamme pysyvästi kehitysmaiden lasten elinoloja ja oikeuksia. Ratkomme köyhyyden juurisyitä ja tarjoamme yhteisöille keinoja ja tukea muutoksen tekemiseen. Näin yhteisöjen ihmiset pystyvät ylläpitämään ja jatkamaan saavutettua kehitystä, kun poistumme alueelta.

Jatkamme työtämme niin kauan kun lapset kärsivät olosuhteissa, jotka on mahdollista muuttaa. Muutos syntyy lahjoittajiemme tuella.