Siirry sisältöön
Kategoriat TiedoteKirjoitettu

Rafael ja Daniel Donner lahjoittavat isänsä valokuvia avustustyön tukemiseen

Jörn Donnerin valokuva Etelä-Afrikasta, jossa lapsi seisoo käsillään kadulla.

Jörn Donnerin pojat Rafael ja Daniel Donner tukevat Suomen World Visionin avustustyötä lahjoittamalla isänsä matkakuvia huutokaupattavaksi. Kuvien verkkohuutokauppa alkaa tänään 16.1. ja kestää 28.1. asti.

Jörn Donnerin valokuviin voi tutustua livenä Matkamessuilla Helsingin Messukeskuksessa 19.–21.1. sekä verkossa osoitteessa huutokaupat.com/suomenworldvision.

Median edustajat ovat tervetulleita haastattelemaan Rafael Donneria Matkamessuille.

– World Vision on järjestönä aktiivinen monella alueella, jotka olivat lähellä Jörnin sydäntä. On hienoa, että isän kuvilla voidaan nyt tukea lapsia ja heidän perheitään Ukrainassa sekä Afganistanissa, Ugandassa ja Syyriassa, Rafael Donner sanoo.

Toimittaja Riku Rantala ja Rafael Donner keskustelevat Matkamessujen Meet the World -lavalla Jörn Donnerin matkakuvista ja niiden globaaleista aiheista ja näkökulmista sunnuntaina 21.1. kello 15.30–16.

Keskusteluun osallistuu myös Suomen World Visionin toiminnanjohtaja Annette Gothóni.

Keskustelijoita voi haastatella paikan päällä kello 16 jälkeen.

Taustaa: Jörn Donner matkusti 50-luvulta lähtien ympäri maailmaa ja otti reissuillaan lukemattomia valokuvia. Ainutlaatuiset kuvat muun muassa Intiasta, Perusta ja monista Euroopan maista löytyivät hänen kuolemansa jälkeen.

Donnerin matkakuvista on ollut näyttely Hakasalmen huvilassa 2023.

Lisätiedot

Annette Gothóni

Toiminnanjohtaja, Suomen World Vision

+358 40 595 0892