Siirry sisältöön
Kategoriat TyöpaikatKirjoitettu

Suomen World Vision hakee markkinointipäällikköä (brändi ja lahjoittaminen)

Kolme World Visionin oranssiin t-paitaan pukeutunutta kambodzalaista lasta poseeraavat hymyillen kameralle.

Etsimme nyt markkinoinnin osaajaa vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan World Visionin brändin kehittämisestä sekä nimetyistä lahjoitustuotteista.  

  • Pidät huolta, että brändiviestimme näkyy johdonmukaisesti toiminnassamme. Luot tarvittavat toimintamallit ja työkalut (kuten brändistrategian ja vuosisuunnitelman) yhteistyössä muun varainhankinnan kanssa.  
  • Viet yhdessä tiimimme kanssa brändimme näkyvyyden ja erottumisen seuraavalle tasolle, olipa kyse proaktiivisesta viestinnästä, rohkeista ulostuloista tai kumppanuuksista. Koordinoit ja kehität sisällöntuotantoa eri kanavissa. 
  • Vastaat nimettyjen lahjoitustuotteiden konsepteista, suunnittelet ja toteutat kampanjoita. 
  • Kaikissa tehtävissäsi toimit budjetin tavoitteiden mukaan, analysoit ja seuraat tuloksia.  
  • Teet tiiviistä yhteistyötä kaikkien organisaatiomme osaajien, myös kansainvälisen verkostomme kollegoiden kanssa. 

Mitä toivomme sinulta? 

Olet aikaansaava brändityön, kuluttajamarkkinoinnin ja -viestinnän ammattilainen. Sinulla on varainhankinnallista / kaupallista näkemystä, kokemusta konseptoinnista ja monikanavaisesta markkinoinnista ja sisällöntuotannosta erityisesti digitaalisissa kanavissa. Johdat tehokkaasti isojakin projekteja ja viet ne tuloksekkaasti loppuun sovitussa aikataulussa. Arvostamme itsenäistä ja ripeäotteista työskentelytapaa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä nähdä kokonaisuuksia unohtamatta yksityiskohtia. Sinulla on tehtävään soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto ja useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Tehtävän hoito edellyttää erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa. 

Tekemisen meininkiämme leimaa kannustus, rohkeus kokeilla sekä työmme tuloksellisuuteen liittyvä vastuu. Yhdessä lahjoittajiemme kanssa pystymme auttamaan yhä useampaa lasta. Tule luomaan lahjoittajiemme kanssa lasten auttamisesta kasvutarinaa, johon kannattaa sijoittaa. 

Toivomme, että valittu henkilö voi aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.  

Lähetä lyhyt hakemus ja CV järjestömaailmaan sopivine palkkatoivomuksineen 3.4.2024 mennessä sähköpostilla: recruitments.fino@wveu.org. Lisätietoja tehtävästä antaa varainhankinta- ja viestintäjohtaja Hannele Pulliainen, 22.3. klo 15.30-16.30 ja 28.3. klo 8-9 puh. 0443555225. 

Suomen World Visionin toimitilat sijaitsevat Kalasatamassa Helsingissä. Meillä on käytössä joustava hybridityön malli. Tuemme työntekijöitä mm. mahdollisuudella kattavaan työterveyshuoltoon sekä lounasruokailulla. Tarjoamme myös matka- ja vapaa-ajan vakuutuksen.  

Suomen World Vision pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. 

Suomen World Vision suojelee lapsia ja puolustaa heidän oikeuksiaan eri puolilla maailmaa. Suomen World Vision on itsenäinen osa maailman suurinta kehitysyhteistyöjärjestöä, World Visionia. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 100 miljoonaa ihmistä. Tutustu meihin verkkosivuillamme, Facebookissa,  Instagramissa ja LinkedInissä.