Siirry sisältöön
Kategoriat TyöpaikatKirjoitettu

Suomen World Vision hakee kehitysyhteistyön näköalapaikalle ohjelmajohtajaa

Tytöt nauramassa koulupuvuissa.

Haemme ohjelmajohtajaa Helsingin toimistoomme vastaamaan kehitysyhteistyötoiminnastamme. Johdat ohjelmatiimiä ja vastaat julkisen ja yksityisen tuen käytöstä kaikissa ohjelmissamme. Vastaat myös julkisen rahoituksen hankinnasta ja siihen liittyvästä suhdetoiminnasta sekä tuet yksityisen rahoituksen hankintaa.

Sinulla tulee olla vahvaa osaamista kehitysyhteistyön avun johtotehtävistä sekä mielellään kokemusta myös humanitaarisen avun johtotehtävistä. Sinulla on vahvaa kiinnostusta esihenkilötehtävässä toimimiseen sekä näyttöä asiantuntijatiimin esihenkilötehtävissä onnistumisesta. Kykenet visiointiin, strategiseen ajatteluun ja päätöksentekoon – ja nautit haasteista. Edellytämme sinulta kokemusta projektien ja prosessien johtamisesta sekä mediayhteistyöstä. Odotamme, että sinulla on kokemusta World Visionin kaltaisen suuren kansalaisjärjestön toiminnasta sekä työskentelystä monikulttuurisessa ympäristössä.

Sinulla on kehitysyhteistyön ja -politiikan ja kehityskysymysten syvällistä tuntemusta. Toivomme erityisesti Suomen ulkoministeriön kehitysrahoituksen tuntemista. Eduksi katsomme kokemuksen muusta julkisesta rahoituksesta kuten esim. EU, Echo, YK sekä pohjoismaiset rahoittajat. Edellytämme vähintään viiden vuoden työkokemusta kehitysyhteistyöstä kenttäkokemuksen kera. Erityisosaamisesi kehitysyhteistyön saralla tulee liittyä World Visionin keskeisiin toiminta-alueisiin. Soveltuvan yliopisto- tai akateemisen tutkinnon lisäksi taidat suomen ja englannin sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisesti. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Asemapaikkanasi on Helsinki, mutta työ edellyttää matkustamista.

Vastuullasi on seitsemän hengen ohjelmatiimin johtaminen. Johtoryhmän jäsenenä tunnet World Visionin strategian, arvopohjan ja työskentelytavat omaksesi. Raportoit toiminnanjohtajalle. Yhdessä johtoryhmän, kumppanien ja worldvisionilaisten kanssa olet valmis kehittämään Suomen World Visionista organisaatiota, joka vastaa innovatiivisesti tulevaisuuden haasteisiin.

Tarjoamme mielekkään työn osana mukavaa tiimiä. Tekemisen meininkiä leimaa vahva osaaminen ja innostus sekä työmme tuloksellisuuteen liittyvä vastuu. Parhaimmat tulokset voimme saavuttaa vain yhteistyössä muiden kanssa. Oman kehityspoliittisen asiantuntemuksesi ansiosta pystymme auttamaan yhä useampaa lasta.

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, lähetä lyhyt hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 24.3.2024 mennessä sähköpostilla: recruitments.fino@wveu.org. Lisätietoa antaa toiminnanjohtaja Annette Gothóni (puh. 040 5950 892) ti 19.3. klo 15.15-15.45, ke 20.3. klo 10-10.30 ja to 21.3. klo 9-10.

Suomen World Vision suojelee lapsia ja puolustaa heidän oikeuksiaan. Työmme lähtökohta on kristillinen lähimmäisenrakkaus. Autamme siellä missä tarve on suurin uskontoon, etniseen taustaan tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 100 miljoonaa ihmistä. Katso lisää: worldvision.fi ja Facebookissa.