• Toimeentulo

Ammattikoulutus

125 €

Lahjan tiedot

Lahjallasi äärimmäisen köyhistä oloista ponnistava nuori tai vammainen pakolainen saa ammatin. Koulutamme kehittyvissä maissa nuoria esimerkiksi puusepiksi, ompelijoiksi, kampaajiksi tai automekaanikoiksi.

Lahjallasi äärimmäisen köyhistä oloista ponnistava nuori tai vammainen pakolainen saa ammatin. Koulutamme kehittyvissä maissa nuoria esimerkiksi puusepiksi, ompelijoiksi, kampaajiksi tai automekaanikoiksi. Lisäksi he saavat tarvikkeita ja tukea oman yrityksen perustamiseen. Tuemme vammaisia pakolaisia saamaan ammattikoulutuksen ja tukea oman yrityksen perustamiseen yksin tai yhdessä muiden kanssa. Koulutamme eri tavoin vammaisia ihmisiä muun muassa valmistamaan sandaaleita, saippuaa, käsitöitä, viljelemään omia kotipuutarhoja, kasvattamaan eläimiä ja tuottamaan hunajaa. Vammaisten on erittäin vaikeaa ansaita rahaa kehittyvissä maissa haastavissa olosuhteissa. Pienyrittäjinä he saavat hankittua perheilleen ruokaa ja muita tarvikkeita.

Ammattikoulutus tuo toimeentulon, kasvattaa itsetuntoa ja lisää arvostusta yhteisössä.

Suomen World Vision on yksi Suomen suurimmista avustusjärjestöistä. Aineettoman lahjan avulla lähetät apua sinne missä sitä eniten tarvitaan. Lahjoittajien tuella autamme yli kahta miljoonaa lasta ja aikuista. Työmme painopiste on globaalissa etelässä ja kriisialueilla.